Най-голямата верига супермаркети в Холандия заяви, че във вторник се

...
Най-голямата верига супермаркети в Холандия заяви, че във вторник се
Коментари Харесай

Магазин в Холандия поиска от служителите си снимка по бельо

Най-голямата верига супермаркети в Холандия съобщи, че във вторник се е отказала от проекти да помоли чиновниците да качват фотосите си по долни дрехи, с цел да им изработят нови униформи.
sevgili ahmet, bu ne allaşkına?

BBC News - Albert Heijn: Dutch supermarket drops call for staff underwear photos
— feeling the blanks (@feyteybey)
Те помолили служащите в един от магазините в източния град Ниймеген да изпратят фотосите посредством „ новаторско мобилно приложение “. Но компанията промени курса, откакто холандският вестник NRC цитира смаяните чиновници да се оплакват от проекта.

" Видях афиш, провесен в нашата трапезария и бях шокиран ", съобщи пред NRC 17-годишният Йохем де Хаес, който работи във филиала в Неймеген. " Майка ми смяташе, че това е смешка. Но мениджърът ни сподели, че в случай че не го създадем, няма да можем да бъдем в магазина, тъй като нямаме уместно корпоративно облекло. "
Albert Heijn: Dutch supermarket drops call for staff underwear photos
— NewExpressNews (@NewExpressNews)
От компанията упорстват, че проектът е непринуден и има за цел да помогне за въвеждането на нови униформи за личния състав в своите 1000 холандски магазина.

" Проведохме тест с новаторско мобилно приложение в един от нашите супермаркети, с цел да определим размерите на облеклата по бърз и сполучлив метод ", гласи изказване на компанията-->
В този тест помолихме сътрудниците да качат персонална фотография в тясно облекло или по долни дрехи за автоматизирани разбори от приложението. Въпреки че присъединяване беше непринудено и фотосите не бяха забележими за управлението, това в никакъв случай не би трябвало да се случи. Ние отменихме пилотния план през вчерашния ден и се извиняваме на всички участващи. "

Холандският орган за отбрана на данните съобщи, че този ход е " особен ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР