Най-голямата в управляващата коалиция политическа сила Продължаваме промяната също се

...
Най-голямата в управляващата коалиция политическа сила Продължаваме промяната също се
Коментари Харесай

Продължаваме промяната също се сдоби с 8 областни управители

Най-голямата в ръководещата коалиция политическа мощ " Продължаваме промяната " също се снабди със свои регионални шефове, откакто в понеделник Министерският съвет утвърди неприсъствено седем нови назначения в регионалните управи на Габрово, Ловеч, Монтана, Перник, Силистра, Стара Загора, Шумен и Ямбол. Със същото решение се освобождават заемащите до момента съответни длъжности.

Ралица Манолова е назначена за регионален шеф на Габрово. Тя е магистър по компетентност " Международни стопански отношения+, с дълготраен опит в Областна администрация – Габрово, както и в частния бранш.

За шеф на област Ловеч е назначен Виктор Стойчев. Той е икономист, с дълготраен опит в териториалните дирекции на Националната организация за приходите – Велико Търново и Ловеч.

Ванина Вецина поема регионалната администрация на Монтана. Тя е инженер-геодезист и магистър по компетентност " Европейска обществена администрация ", с дълготраен опит като самостоятелен оценител и съветник в строителството.

Областен шеф на Перник става Кирил Стоев, който е магистър по " Европейска интеграция ", с опит в частния бранш.

Катя Кръстева е назначена отпред на област Силистра. Тя е приключила " начална учебна педагогика ", има опит в учебното обучение, а от 2019 година е кметски наместник на с. Ценович.

В Стара Загора регионален става Наско Василев, който е приключил ветеринарна медицина. Притежава просветителна и научна степен лекар и е професор в Тракийския университет – Стара Загора, където е заемал управителните длъжности на заместник-декан и заместник-ректор.

Бизнесменът Владимир Йолов е назначен за регионален шеф на област Шумен. Той е магистър по финансов мениджмънт, лекар по " Международни стопански връзки “ с дълготраен опит в частния бранш.

Областен шеф на Ямбол става досегашният зам.-кмет на общината Васил Александров. Той е магистър по " Международни стопански връзки " и " Финанси ", с дълготраен опит като кредитен контрольор в банка. От 2020 година работи в община Ямбол, където през 2021 година е назначен за заместник-кмет.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР