, най-голямата туристическа атракция в Европа, от събота ще бъде

...
, най-голямата туристическа атракция в Европа, от събота ще бъде
Коментари Харесай

Дисниленд в Париж става ваксинационен пункт

, най-голямата туристическа атракция в Европа, от събота ще бъде хазаин на място за всеобща имунизация против в своя конгресен център, заяви Агенция Франс Прес.
Това става на фона на устрема на Франция да форсира процеса на, оповестиха публични представители в сряда.
Увеселителният парк на изток от френската столица е затворен от 30 октомври, когато на не витално нужните компании беше подредено да затворят на фона на повишаването на инфекциите, оставяйки своите 17 000 чиновници без работа.
Първоначално се планираше " Дисниленд " - Париж, още веднъж да приема гости на 2 април, само че влошените условия го принудиха да отсрочи отварянето.
 Дисниленд в Париж ще отвори през юли Дисниленд в Париж ще отвори през юли
Парижкият Дисниленд ще стартира да отваря поетапно от 15 юли, само че броят на посетителите ще бъде лимитиран посредством система за онлайн запас...
Мястото за имунизация ще се обитава отвън увеселителния парк в " Нюпорт Бей клуб ", конгресен център наоколо до хотелския комплекс. То ще се ръководи от локалните управляващи и районната здравна работа ARS и ще бъде отворено единствено през почивните дни, до момента в който други френски места за имунизация постоянно затварят в неделя.
Целта е да се вършат инжекции на най-малко 1000 души дневно, защото Франция се стреми да получи най-малко по една доза на до 20 милиона души доникъде на май.
Към вторник Франция е дала най-малко една доза на близо 12,8 милиона души, или 19 % от популацията ѝ, съгласно данните на министерството на опазването на здравето. " Дисниленд " - Париж, е горделив да помогне на управляващите... да ползват ваксини ", съобщи в изказване вицепрезидентът на парка Ерик Марион.
Глобалната група на " Дисни " разгласи 32 000 съкращения на работни места в своите действия в тематичните паркове в целия свят до края на първото тримесечие, най-много в Съединени американски щати, заради въздействието на ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР