Най-голямата ценност за водещия на предаването 120 минути са двете

...
Най-голямата ценност за водещия на предаването 120 минути са двете
Коментари Харесай

Пръст на съдбата в bTV: Светльо Иванов поема 120 минути в ...

Най-голямата полезност за водещия на предаването " 120 минути " са двете му обичани дами

В изявление за вестник " Пенсионери " Светослав Иванов приказва искрено за работата, фамилията и книгите си. 

Г-н Иванов, през 2013 година, в деня на раждането на щерка ви Йоанна, ставате водещ на предаването „ 120 минути ” по bTV. Това че сте станал татко навръх тази дата, очевидно е било на кадем - близо 10 години на екран, десетки предавани излъчвания. Малко или доста са тези години за едно предаване?

И аз постоянно си задавам този въпрос. Информационната среда сега е доста друга от времето, когато „ 120 минути “ стартираше. Днес светът към този момент е доста по-бърз в съпоставяне не с темповете преди 10, даже преди три години. Пандемията, а по-късно и войната бяха провокации освен в персонален и човешки, само че и в професионален проект. В този смисъл, може би последните три години ми се сливат, малко изгубих чувството си за време, само че когато се връщам към началото си давам сметка, че през „ 120 минути “ мина цялото десетилетие.

Вие сте благополучен брачен партньор и татко. Какъв е салдото работа/семейство?

Семейството е моят смисъл, моята опора и моята цитадела. Всяка свободна секунда съм с двете ми обичани дами – Вяра и Йоанна.
          Вижте тази обява в Instagram.                      

Всеки е признателен на своите родители, баби и дядовци. Вие с какво възприятие си спомняте за вашите? Какъв беше усетът на това време, времето, в което израснахте?

Имах най-невероятното детство. В годините, в които нямаше толкоз развити технологии и си играехме по през целия ден на открито. Вкусът беше на същинското детство, това красивото, леко дивото, бавното и занимателното. Обичам детството си и съм признателен на моите родители, че ми го подариха.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР