Най-голямата цел ми цел като министър е правосъдието да съответства

...
Най-голямата цел ми цел като министър е правосъдието да съответства
Коментари Харесай

Атанас Славов: Първите успехи в реформата на правосъдието ги очаквам до половин година

Най-голямата цел ми цел като министър е правораздаването да подхожда на упованията на българското общество и европейските стандарти. Първите триумфи ще ги забележим в границите на половин година. Ако не се случи, ще премисля моето присъединяване. Това сподели през днешния ден пред Би Ти Ви министърът на правораздаването Атанас Славов.

В отговор на въпрос, той посочи, че няма напън извън за смяна на Конституцията, а това се прави поради упованието на хората да има по-справедлива правосъдна система. Славов уточни, че не е последовател на премахването на фигурата на основния прокурор, само че би подкрепил и по-радикалният метод, в случай че болшинството от депутатите са за него.

Правосъдният министър уточни, че ще е първият, който ще подаде оставка, в случай че усети, че кабинетът " Денков " прави взаимни отстъпки.

В коментар за Иван Гешев Атанас Славов уточни, че не си е сложил за цел това да стане бързо. " Важното е да се спазят всички процедури. Важното е това да е един обективен развой ", посочи той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР