Най-голямата търговска верига у нас продължава модернизацията на своите хипермаркети

...
Най-голямата търговска верига у нас продължава модернизацията на своите хипермаркети
Коментари Харесай

Kaufland продължава модернизацията на магазините си

Най-голямата комерсиална верига у нас продължава модернизацията на своите хипермаркети с обновяването на обектите си в кварталите „ Овча купел “ и „ Надежда “. От началото на годината Kaufland България влага над 35 млн. лева в реновиране на магазините си, като за новоремонтираните два филиала са вложени общо над 6.2 млн.лв. Модернизацията е част от цялостното трансформиране на хипермаркетите, което включва, както внедряване на софтуерни нововъведения, по този начин и уголемение на продуктовия подбор.

„ Модернизацията на съществуващите ни хипермаркетите е неразделна част от експанзията на Kaufland България. В последната една година модернизирахме общо 11 филиала, а за 2023 година следва да реновираме още 13 магазина в цялата страна. Модернизацията протича, както вътре – в самите магазини, по този начин и отвън тях - посредством нашата One Stop Shopping идея. В резултат на нея в последните 2 години сме разширили услугите за нашите клиенти с над 70 нови партньорски обекта в цялата страна “, разяснява основният изпълнителен шеф на Kaufland България – Иван Чернев.

Модернизирането на комерсиалните зони включва цялостна метаморфоза на магазинното пространство , съгласно най-актуалните интернационалните стандарти. Новото систематизиране на стоките улеснява клиентите по време на извършването на покупки, понижава времето за пазар и усъвършенства цялостното потребителско прекарване. За улеснение на клиентите и в двата обекта са сложени и каси за самообслужване, каквито Kaufland внедрява поетапно във всички свои хипермаркети.

Жителите на „ Овча купел “ ще могат да се възползват и от богатия подбор на ToGo витрината с качествени и свежи артикули, комфортни за директна консумация. Като част от зелената политика на компанията в хипермаркета е внедрена напълно нова енергийно ефикасна хладилна техника, посредством която хипермаркетът понижава въглеродните и шумови излъчвания от активността си.

С разнообразие от артикули и услуги в зоната с наематели осъвременените хипармаркети надграждат One Stop Shopping концепцията на веригата, която обезпечава напълно нова атмосфера за извършване на покупки и трансформира Kaufland в мултифункционален търговски център . Клиентите на Kaufland и в двата обекта ще имат разполагаем спомагателни услуги, предлагани от сътрудници на компанията, като аптека SoPharmacy, обувки Diechmann, каса на EasyPay, SDI, InMedio и Mr.Almond. В зоната за наематели в хипермаркета в кв. „ Овча купел “ ще са ситуирани оптика JOYи RepEat, а в кв. „ Надежда “ посетителите ги чакат офис на Vivacom и сладкарница Skyline.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР