Най-голямата спешна болница у нас Пирогов спира плановия прием. Със

...
Най-голямата спешна болница у нас Пирогов спира плановия прием. Със
Коментари Харесай

Асен Балтов спира плановия прием в Пирогов


Най-голямата незабавна болница у нас " Пирогов " стопира плановия банкет . Със заповед на шефа проф. Асен Балтов ще бъде засилен контролът по входовете на болничното заведение.

Причината е натискът върху лечебните заведения с. И при втората вълна " Пирогов " беше една от лечебните заведения, които поеха най-вече заболели.

Разрешава се единствено по един компаньон на тежко заболели пациенти, преминаващи през приемните кабинети на Мултипрофилното незабавно поделение на " Пирогов ".
 НОЩ разисква нови ограничения на местен принцип
НОЩ разисква нови ограничения на местен принцип

Нарастването се дължи на английския вариант, само че идва южноафриканският, след него бразилският, а и нигерийският

От лечебното заведение оповестяват още, че имунизацията на предпочитаните групи продължава и през днешния ден. В " Пирогов " ще бъдат ваксинирани с първа доза членове на секционните изборни комисия. Ще бъдат имунизирани и всички, на които би трябвало да се сложи втора доза.

По-рано през днешния ден от думите на шефа на Александровска болница стана ясно, че ще преустановят плановите интервенции от началото на другата седмица поради нараствания напън към здравните заведения с заболели от ковид.

От седмица страната е изрично влезе в третата вълна на инфекцията. СЗО предизвести през вчерашния ден, че се чака сериозна рецесия в страните от Източна и Южна Европа.
 Борисов недоумява: Българите мислят, че епидемията е предходна
Борисов недоумява: Българите мислят, че епидемията е предходна

Премиерът се чуди кой внушава на хората, че всичко е свършило
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР