Най-голямата полза от зрелостта е, че сте напълно свободни във

...
Най-голямата полза от зрелостта е, че сте напълно свободни във
Коментари Харесай

Навършихте ли 30? Следващите храни вече са ви забранени

Най-голямата изгода от зрелостта е, че сте изцяло свободни във вашите дейности. Включително в избора си на храна.

Но когато коремът пораства и стойностите на кантара стават плашещи, а ние желаеме да сме също толкоз красиви на 30 година, колкото и на 20, би трябвало още веднъж да преосмислим метода си на хранене.

Ето кои храни би трябвало да изключите изцяло от менюто си, когато свещите на тортата станат повече от 30:

1. Подсладено кисело мляко
Млечните йогурти с разнообразни усети съдържат доста повече захар, в сравнение с шоколада, да вземем за пример. За да имате здрав загар и кожа без бръчки, ще трява да се откажете от него.

2. Консервирани зеленчуци

В консервираните зеленчуци се съдържа доста сол, която спомага за преждевременното стареене на кожата. Има и отрицателен резултат върху естественото кръвно налягане.

Особено рисково е консумирането на зеленчуци в консерви, които могат да включват химикали, които предизвикват рак, неплодородие и затлъстяване.

3. Алкохол

С възрастта тялото престава да всмуква алкохола. Ако на 21 година можехте да пиете бира, да танцувате до среднощ и да изглеждате добре на сутринта, то към този момент няма да ви е допустимо на 30 години.

В допълнение към утринния махмурлук, алкохолът "изсмуква " цялата влага от тялото ви, което е неприятно за еластичността на кожата.

4. Колбаси

Консервантите, подобрителите на усета и стабилизаторите, съдържащи се в тях, предизвикат развиването на рак на стомаха и други болести. Всъщност, даже и хората, които не са навършили 30 година, би трябвало да ги изключат от диетата си.

5. Бисквити с заряд

Много хора обичат да закусват с тях. Бързо, вкусно и засищащо. Но тези бисквити носят голям риск от сърдечносъдови болести. Както самата бисквита, по този начин и нейният заряд, включват огромно количество захар.

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР