Най-голямата победа е, че се събрахме като семейство през всички

...
Най-голямата победа е, че се събрахме като семейство през всички
Коментари Харесай

Станислав Владимиров: В БСП се формира нов лидер и това е Ваня Григорова

Най-голямата победа е, че се събрахме като семейство през всички компликации. Това, което изпитах в неделя - позвънявания, позитивна сила, поисквам на всички политици да го изпитат.

Това съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

Той акцентира, че е заложил на скромна предизборна акция. " Много е значима дозата, какво си направил като облик, визитка, резултати. Много постоянно в акция политиците се превъзбуждат, тази пищност не въздейства добре ", сподели още Владимиров.

Отдавна не е вест, че работя добре с Борисов. През последните 4 години съм срещнал голяма поддръжка от Бойко Борисов, изключително в качеството му на министър-председател, изключително по време на водната рецесия. Най-важна е поддръжката на перничани, в случай че не я бях получил, може би нямаше да се кандидатирам за кмет, уточни Станислав Владимиров.

Владимиров още веднъж съобщи, че едно от най-трудните му решения е да напусне Българска социалистическа партия.

" Цялата ненавист, мръсотия и подправени вести, персонално от Корнелия Нинова към избрани институции да се занимават с нас. Някой, когато победи с безапелационна победа, тя стартира да се тревожи за своя престол и стартира да се излива тази мръсотия. Аз ще се веселя, в случай че Българска социалистическа партия се върне в положителни позиции. Видяхте в огромни градове интервенция на Нинова, припознават кметове, които са по-близки до президентската институция ", разяснява още кметът на Перник.

По думите му в Българска социалистическа партия се образува нов водач лидер и това е Ваня Григорова. И добави, че в случай че се образува нов водач ще го поддържа, само че акцентира, че главният му фокус е Перник.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР