Най-голямата платформа за видеострийминг - YouTube - приключи експеримента си,

...
Най-голямата платформа за видеострийминг - YouTube - приключи експеримента си,
Коментари Харесай

YouTube приключи експеримента с 4K само за платени потребители

Най-голямата платформа за видеострийминг - YouTube - завърши опита си, при който някои консуматори получаваха предложение да се абонират за платената версия на услугата, с цел да гледат видеа в 4K резолюция, заяви Engadget.

Популярността на платформата, благосъстоятелност на Гугъл, и все по-евтините 4K екрани видно натовариха сървърите им през последните години. Всеки ден консуматори от целия свят гледат над 1 милиарда часа клипове на уеб страницата, все по-често - във висока резолюция.

Затова и беше пробата, за който алармираха голям брой консуматори в Reddit и Twitter - при опит да усилят резолюцията на даден клип от 1080p (някогашната " висока формулировка " ) на 4K, думичката Premium до тази резолюция е индикирала, че това е налично единствено за тези, подготвени да заплащат по 11 лева на месец.

Очаквано, новината разгневи доста консуматори. От YouTube побързаха да уверят, че това е единствено тест. А в този момент пробата е завършил и положителната вест е налице - 4К резолюцията, най-малко към този момент, остава налична за всички консуматори.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР