Най-голямата платформа за търговия с криптовалута в света Binance обяви,

...
Най-голямата платформа за търговия с криптовалута в света Binance обяви,
Коментари Харесай

Крипто хаос: Binance се отказа от сделката за закупуване на съперника си FTX

Най-голямата платформа за търговия с криптовалута в света Binance разгласи, че се отдръпва от договорка за закупуване на конкурентна борса FTX. Съобщението пристигна един ден откакто Binance съобщи, че възнамерява да придобие FTX.

Според коментара на Binance отводът от договорката е заради " погрешно ръководени потребителски средства ", открити при прегледа на счетоводните книги на FTX и заради известия в пресата, че регулаторните организации на Съединени американски щати ще проверяват FTX, написа Washington Post.
 Биткойн удари 2-годишно дъно, откакто боязън заля пазара на цифрови активи
Биткойн удари 2-годишно дъно, откакто боязън заля пазара на цифрови активи

Цената се срина с над 10% през последните 24 часа до 17 600 $

Засега няма коментар от FTX. Не е ясно какво ще стане с компанията. Отказът от договорката слага под въпрос бъдещето на една от най-големите платформи за крипто търговия. Това ще донесе и разтърсвания за промишлеността, която се клати към този момент месеци.
 Сам Банкман-Фрайд или по какъв начин да загубиш близо 14 милиарда $ за ден
Милиардерът, който за 24 часа загуби близо 14 милиарда $ и към този момент е единствено милионер

Крахът на FTX и FTT лиши притежателя им от статуса на милиардер

Биткойнът - най-голямата криптовалута, се срина с 15%, продължавайки спада от вторник, откакто FTX разгласи, че не е в положение да посрещне скок в поръчките за изтегляне и потърси договорката с Binance като избавителен пояс. В един миг в сряда вечерта цената му падна до 15 600 $ или най-ниската от ноември 2020 година

Стойността на криптовалутите скочи по време на пандемията. Но когато Федералният запас алармира преди година, че ще стартира да покачва лихвените проценти, с цел да се бори с инфлацията, вложителите избягаха от по-рискови вложения като крипто и цените паднаха внезапно.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР