Най-голямата организация за смесени бойни изкуства Ultimate Fighting Championship (UFC)

...
Най-голямата организация за смесени бойни изкуства Ultimate Fighting Championship (UFC)
Коментари Харесай

Големите победители и губещи от UFC Лондон

Най-голямата организация за смесени бойни изкуства Ultimate Fighting Championship (UFC) се завърна в Европа със своето събитие UFC Лондон, което се организира в "O2 Arena " в британската столица. В главното събитие за вечерта руснакът Александър Волков нокаутира някогашния първенец в тежка категория Фабрицио Вердум, проправяйки своя път до късмет да се бие за купата. Във втората съществена борба за вечерта Ян Блахович надви посредством съдийско решение над нокаутьора Джими Мануа, като по този метод си отмъсти за загубата от първата им среща, която се организира през април 2015-а година.

Сега, след края на събитието, ние ви предлагаме нашата позиция за това кои са най-големите спечелили и губещи от миналото събитие на UFC.

Големият победител: Александър "Драго " Волков (30-6)

Това към този момент е шеста поредна победа за Волков, който досега е непобеден в осмоъгълника на UFC. Победата му над Вердум без подозрение е най-голямата до този миг в неговата кариера. Всъщност, Волков игра очебийно тактически против "Вай Кавало ", който се справяше сносно, преди руснакът да го смъкна на земята в четвъртия рунд. След това "Драго " разгласи желанието си да се бие за купата в тежка категория още в идната си среща и въпреки че това най-вероятно няма да се случи, той сложи себе си в добра позиция да пробие в първите петима в класацията. Небето е границата за високия руснак, който принуди всички в тежка категория да се преценяват с него.

Вторият печеливш: Ян Блахович (22-7)

Преди няколко години Ян се изправи против Мануа на родна земя в Краков, Полша и загуби посредством съдийско решение, само че през миналия уикенд си отмъсти по повече от отговарящ метод, откакто надви над своя конкурент на негова територия в Лондон, Англия. Победата не пристигна по никакъв начин елементарно, защото Джими беше подготвен да даде всичко от себе си, с цел да си върне позицията на кандидат №1 за купата в полутежка категория, само че след три динамични рунда Блахович все успеха и завоюва даже спомагателни 50,000 $ под формата на бонус за "Двубой на вечерта ". Това беше и трета поредна победа за Ян в една от най-препълнените с гении дивизии в UFC. Сега чакаме даже още по-големи неща от Блахович в бъдеще, който без подозрение ще се изкачи в класацията в полутежка категория и ще бъде изправен пред даже още по-голямо предизвикателство в идната си среща.

Големият губещ: Фабрицио Вердум (23-8-1)

Предполагаемата опция Вердум да се бие за купата в тежка категория в идната си среща излетя право през прозореца, откакто бразилецът беше "приспан " от Волков. Това без подозрение е тежък удар за Фабрицио, който в този момент ще би трябвало да работи даже по-усърдно, с цел да се завърне измежду главните кандидати в тежка категория. С многочислени жадни за триумфи проспекти като Къртис Блейдс и корави ветерани като Кейн Веласкес, завръщането на "Вай Кавало " ще бъде повече от сложна задача. Ведум към този момент е с връх 3-3 в последните си 6 дуела, което по никакъв начин не е добър индикатор за класирания под №3 кандидат в дивизията. Очакваме бразилецът да се смъкне с няколко места след последната си загуба, която прекъсна серията му от две следващи победи. И въпреки всичко, Фабрицио е толкоз умел и целеустремен, тъй че да се работи интензивно не е нещо ново за него.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР