Най-голямата мултибранд верига за бижута в България откри първия си

...
Най-голямата мултибранд верига за бижута в България откри първия си
Коментари Харесай

Най-големият бижутериен бранд в България откри бутик в Plovdiv Plaza Mall

Най-голямата мултибранд верига за бижута в България откри първия си магазин в Пловдив. Обектът на Goto Jewellery and Diamonds се намира в Plovdiv Plaza Mall и е същински океан от злато, платина и диаманти, в който можете да откриете прелъщение за всеки.
Прочетете още
Магазинът предлага обилие от бижута с диаманти, скъпоценни и полускъпоценни камъни. Goto Jewellery and Diamonds  гарантират неповторим дизайн, качество и цена, вплетени в едно с страст, изисканост и неповторимост за специфичните моменти и хора.



„ Идеята на Goto е да отбелязва посредством бижута най-важните моменти в живота, запазвайки и съхранявайки страстта вечно. Разполагаме с най-разнообразни бижута. От такива за бременната жена, която занапред ще става майка, до бижута, които са наследствени и се подаряват нормално от бабите и дядовците на внучетата, с цел да останат за бъдещи генерации. Минаваме през бижута за бебета, деца, младежи, годежни, сватбарски халки, и стандарти бижута, които са за всеки мотив ”, разяснява пред TrafficNews генералният управител на GOTO Jewellery and Diamonds - Бойка Радева



Освен изумителните годежни пръстени и халки, най-красивата част в историята на Goto е отдадена на най-безценното в живота – децата. В магазина можете да видите единствената в България цялостна сбирка за бебета и деца, направена с обич към най-малките, включваща с изключение на авторски бижута и биберони от злато, сребро и диаманти, също и изящни детски принадлежности и аксесоари от благородни метали.

„ Пловдив е столица на културата, вторият по величина град в България с извънреден заряд. Беше разумно след 8 години развиване в София, Велинград и Варна, идващият ни обект да бъде точно тук. Избрахме Plovdiv Plaza Mall , тъй като търсихме място със заряда, който ние носим, а молът е място, което трепти от сила, със протичащи се доста разнообразни неща, както сме разнообразни и ние ”, добави Бойка Радева.



Мениджърът на Plovdiv Plaza Mall Александрина Янева , която е и директен участник в реализирането на плана, пожела доста триумф на новооткрития обект.

„ Бижутата на  GOTO Jewellery and Diamonds могат да бъдат част от най-интимните ни моменти и това е една от аргументите да желаеме да ги обитаваме при нас с подобен пресантиман ”, показа Янева.

Вижте повече от откриването на най-новия обект в Plovdiv Plaza Mall тук:



 Галерия:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР