Най-голямата крипто борса и блокчейн компания в света Binance обяви

...
Най-голямата крипто борса и блокчейн компания в света Binance обяви
Коментари Харесай

Binance инвестира 10 000 долара в обучения на българи за крипто и блокчейн

Най-голямата крипто борса и блокчейн компания в света Binance разгласи фонд от 10 000 $, с който ще образова българите за света на блокчейн и криптовалутите. Средствата ще бъдат вложени посредством програмата “Учи и Печели ” на Binance, посредством която компанията възнаграждава потребителите си, които четат публикации, гледат видеа и дават отговор на въпроси за крипто. Това е и най-голямата инвестиция на Binance в българския пазар досега.

В акцията, която започва в понеделник, право на присъединяване имат всички консуматори, които към момента не са регистрирани в платформата, както и тези, които са регистрирани, само че не са минали удостоверение на профила си.

Обучителните курсове ще се състоят от публикации, видео и отговаряне на въпроси, които са на оптимално понятен български език. След сполучливото довеждане докрай на даден курс, участникът ще получава премия в криптовалутата BUSD, като общият награден фонд е 10000 $. С прибавянето на стойност и насърчаването за струпване на познания, Binance цели всеки българин да е една стъпка по-подготвен за цифровото бъдеще и да влезе в света на цифровите активи по елементарен, понятен и съзнателен метод.

Обучителните материали са готови особено от Binance и са ориентирани към изцяло начинаещи консуматори, които занапред вършат първите си стъпки в света на криптовалутите и блокчейн технологиите.

От самото си основаване през 2017 година Binance се ангажира да образова гратис общността и да докара разбирането за блокчейн, Web3 и плюсовете им на последващо равнище. Програмата “Учи и Печели ” е част от Binance Academy, която е преведена на повече от 20 езика, оказва помощ на милиони учащи се по света и съдържа близо 400 публикации, вариращи от бързи уроци до задълбочени елементи за основите на блокчейн и стопански теории. Binance е една от дребното огромни крипто тържища, която има лична стратегия за рационално вложение, с която цели да насърчи потребителите си да получат нужните познания, преди да създадат първите си капиталови решения.

В допълнение на личната си стратегия, Binance интензивно развива и партньорства с университети като да вземем за пример Калифорнийския университет в Бъркли и онлайн просветителни курсове. Благотворителната фондация Binance е отдадена на отключването на Web3 като мощен инструмент за обществена смяна посредством възстановяване на финансовото приобщаване и правене на крипто образованието налично за всички.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР