Най-голямата конференция за разработчици в Централна и Източна Европа ще

...
Най-голямата конференция за разработчици в Централна и Източна Европа ще
Коментари Харесай

DevReach се завръща в София тази есен

Най-голямата конференция за разработчици в Централна и Източна Европа ще се организира през октомври

DevReach ще събере в София потвърдени специалисти в софтуерни области като.NET MAUI, Blazor, React и Angular (снимка: DevReach)

Тазгодишното издание на DevReach, водещата конференция за разработчици в Централна и Източна Европа, ще се организира на 25-26 октомври 2023 година в София, оповестиха уредниците от Progress –  довереният снабдител на програмен продукт за разработка на приложения и ИТ инфраструктура. 

„ Изключително се вълнуваме, че тази година DevReach ще се организира в България – домът на конференцията и на офиса с най-вече чиновници на Progress в световен мащаб “, сподели Сара Фаац, шеф „ Връзки с софтуерната общественост “ в.

„ И тази година DevReach още веднъж ще даде опция на интернационалната общественост от разработчици да се събере на едно място онлайн, да работи дружно и да научи най-новото от света на създаването на приложения. Вярваме, че след конференцията участниците ще бъдат още по-добри в своята работа “, добави тя.

За 13-тото издание на конференцията в София ще дойдат международно приети лектори от компании като Cisco, Microsoft, Progress, VMware и други, които ще споделят положителни практики и най-новите трендове в създаването на приложения. за събитието  в Sofia Event Center към този момент е отворена.

Участниците в DevReach ще имат опция освен да надградят знанията си, само че и да основат нови контакти и да обменят опит с сътрудници от целия свят в  рамките на богата двудневна стратегия, включваща още сесии на тематики като.NET, JavaScript, изкуствен интелект, дизайн и други Специална 360-градусова проекция на сцената изцяло ще потопи участниците в лекциите. 

Специални посетители на ще бъдат Скот Хънтър, VP Director of Program Management for Azure, Microsoft, и Ричард Кемпбъл, водещ на.NET Rocks и RunAs Radio. В сесията си Хънтър ще опише за капацитета на на изкуствения разсъдък да преобрази облачните технологии. Кемпбъл ще закрие първия ден на конференцията с прогнози за развиването на софтуерното инженерство и въздействието на настоящите трендове в работата на софтуерните инженери. 

Сред 25-те софтуерни водачи и специалисти, които ще дойдат в България за DevReach 2023, са:

Progress ще предава онлайн от DevReach от особено студио, където Джеф Фриц, основен програмен управител в Microsoft, ще написа код в действително време и ще организира извънредни изявленията с лектори. Участниците в конференцията могат да се причислят към публиката в студиото или да слушат онлайн в канала на Progress във видео стрийминг платформата.

„ DevReach е мощно и въздействащо събитие с най-хубавите преподаватели, лектори и презентатори от целия свят, представящи настоящи за разработчиците тематики и познание, от което се нуждаят, с цел да работят с най-новите технологии и принадлежности “, сподели Джеръми Лайкнес, основен продуктов управител в Microsoft. „ Това е конференция, която събира на едно място водачи на мнение и представители на ИТ общността и им дава опция да обменят контакти и познания ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР