Най-голямата изненада в тези избори е в София, заяви Сергей

...
Най-голямата изненада в тези избори е в София, заяви Сергей
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Ако Григорова спечели на балотажа, ще е нейна заслуга

Най-голямата изненада в тези избори е в София, съобщи Сергей Станишев, член на Екологичен потенциал и някогашен министър председател на България пред Би Ти Ви.

По думите му Ваня Григорова е с всички шансове да ги завоюва - има ясна позиция, приказва от името на работещите в София, които се борят за оцеляване и не намират посланичество, непосредствена и откровена е. Ако Григорова завоюва на балотажа, ще е нейна заслуга, уверен е Станишев. Тя се оказа точният човек, на точното място, в подобаващото време. "

Това разяснява пред bTV евродепутатът Сергей Станишев, някогашен министър председател на България.

Ваня Григорова за Борисов: Чух, че съм по-добрият претендент - няма по какъв начин да не се съглася
„ Аз диалози за поддръжка не съм водила, одобрявам поддръжка от жителите и повеждам диалози с жителите ", уточни тя в предаването „ Лице в лице "
„ Тя има явен политически профил - за разлика от всички други претенденти, които се състезаваха, и ясна обществена позиция. Тя приказва от името на работещите хора в София, които се борят за оцеляване, за изхранването на фамилиите си, които усещат своите проблеми тежко подценени ", съобщи той.

„ Ваня Григорова е доста непосреден човек и хората го усещат ", счита някогашният министър председател.

„ Като се имат поради комплицираните връзки и горещата обич в така наречената сглобка, не знам каква ще бъде мотивацията на гласоподавателите на ГЕРБ, да вземем за пример, да поддържат господин Терзиев ", добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР