Най-голямата глупост, която една жена може да направи, е да

...
Най-голямата глупост, която една жена може да направи, е да
Коментари Харесай

Ето коя е най-голямата женска глупост

Най-голямата нелепост, която една жена може да направи, е да даде втори късмет на мъж. Кому е нужно? Повтаряте ли всички игрички и дивотии от първия път, само че тази път са по-брутални и в по-бърз режим? Твърде евентуално. И въобще да не ви минава през мозъка да вярвате, че той желае да се промени, да стане друг, да бъде по-истински в връзките ви.

Защо да не би трябвало да се дава втори късмет?
В началото на връзките мъжът се държи по този начин, както дамата желае. С две думи, това е блажената фаза на „ меден месец “. След като той отмине, мъжът се държи с дамата по този начин, както заслужава... съгласно него. Ако тя му разреши да й вдигне ръка и не си потегли незабавно, мъжкото подсъзнание диктува: „ Може да я малтретираш безнаказано “, „ Ако аз не работя и тя ни устоя, постоянно ще бъде по този начин. Защо да се напъвам да си диря работа? ”

Защо не работи вторият късмет?
Факт е, че съвсем всички мъже знаят по какъв начин да се държат с половинката си. И интервалът, когато тя желае да си тръгне от връзката им или непосредствено го напусне, подобен мъж става мек като памук. Той играе „ положителния брачен партньор “ и „ положителния баща “. Презентира демо версия на бъдещия ви общ живот, потвърждавайки, че се е трансформирал, молейки ви да се върнете. Човек не би трябвало да има илюзии, че е допустимо даден субект да се промени за 2 седмици. Най-простите промени в личността настъпват най-малко 66 дни по-късно, а навикът се образува за 21 дни. Мъжът просто не може да се промени за толкоз малко време, само че може да си постави маска. Ако сте подготвени да му дадете втори късмет, накарайте го да ходите дружно на фамилна терапия, или му дайте време да покаже, че е друг и това е най-малко шест месеца. Само тогава може да повярвате и да „ сключите договор” за общото си бъдеще.

Как приключва играта на втория късмет?
Винаги приключва с възмездие или изнудване на мъжете. Ако е заплашил да се самоубие, ако тя го напусне и е видял ужаса в нейните очи, той би го експлоатирал за неопределен срок. А мъжът, който е молил обичаната си на колене да се върне при него, постоянно ще откри метод да реагира с неучтивост и ненавист, каквито не са съществували преди, тъй като си е разрешил да се унизи пред нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР