Най-голямата дентална верига у нас ЕО Дент отбеляза 20 години

...
Най-голямата дентална верига у нас ЕО Дент отбеляза 20 години
Коментари Харесай

Най-голямата верига дентални клиники у нас ЕО Дент ще финансира изграждането на спортна зала за незрящи

Най-голямата дентална верига у нас Европейска общност Дент означи 20 години от основаването си с благотворителен концерт в зала 1 на НДК и посвети юбилея си на нова идея - основаването на първата по рода си у нас профилирана спортна зала за незрящи. 

Водещи на спектакъла бяха Мария Силвестър и Александър Кадиев, а на сцената излязоха едни от най-емблематичните български музиканти, актьори, спортисти и известни персони, измежду които Веселин Маринов, Mary Boys Band, Криско, Кристиан Костов, Емилия, NDOE, Сашка Васева, Дичо, Владо Димов, Мартина Вачкова, Владимир Пенев, Наталия Симеонова, Йордан Йовчев, Наско Лазаров, Галя Георгиева, Ива Давидова, фолклорни реализатори и танцови сформира.

“Сигурни сме, че ще успеем да сбъднем и тази фантазия ”, споделиха основателите на Европейска общност Дент, денталните лекари доктор Венета и Валентин Павлови, които дружно с целия им екип от над 420 души, партньори, другари и съидейници, приемат за персонална идея достъпа до здравни и обществени услуги на всички хора със специфични потребности у нас.

Екипът на Европейска общност Дент ще финансира самодейността с приходите от продажбата на оповестената в навечерието на концерта книга  “Усмивката ” с редактор Георги Тошев. Под красивата си лилава корица, сборникът събира истории за живота с усмивка, за триумфа с усмивка, за щастието с усмивка, носи вяра и помощ за идеята, в която може да се включи всеки, който има опция и предпочитание. Изданието може да се открие в книжарниците, както и самите клиники от веригата Европейска общност Дент! Абсолютно всички средства от продажбите на книгата ще бъдат вложени в градежа на залата, която ще е предопределена за практикуването на профилирания спорт за незрящи - голбал!

“Българските спортисти по голбал са на международно равнище и носят доста наслада и горделивост на страната ни с десетките медали, с които се прибират вкъщи от интернационалните шампионати. Успехите им са забележителни, макар изискванията, в които упражняват. Благодаря на Европейска общност Дент и съидейниците им, че застават зад идеята да построим първата в България зала за голбал! ”, коментира Иван Янев, ръководител на федерацията на незрящи.

Освен с покупка на " Усмивката ", всеки, който желае да поддържа самодейността, може и да подари средства по сметката на: 

Фондация “Лъч-1 ”

IBAN: BG33UNCR70001525087408

BIC: UNCRBGSF

УниКредит Булбанк АД
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР