Най-голямата демокрация в света в момента е под най-голямата блокада

...
Най-голямата демокрация в света в момента е под най-голямата блокада
Коментари Харесай

Нарушаваш карантината - налагат те с тояга, ето къде ВИДЕО

Най-голямата народна власт в света сега е под най-голямата обсада в света. Народът на Индия с население от 1.3 милиарда души бе свикан да си седи вкъщи, с цел да се спре разпространяването на ковид и да не се претрупа здравната система на страната, написа в "Дейли Мейл ".

Полицията употребява тояги, с цел да бие хората, които не съблюдават наложените ограничения за самоизолация, откакто жителите на Ню Делхи, както всекидневно, излязоха по улиците.

Блокадата в Индия надминава даже тази в Китай - там 760 милиона души бяха блокирани през януари, откакто вирусът възпламени зараза в провинция Хубей, преди да се популяризира по целия свят.

До момента в Индия се оповестява единствено за 500 случая. Налице са обаче страхове, че неприятните жилищни условия, ниската хигиена и пропукващата се здравна система може бързо да доведат до безотговорно разпространяване на болестта.

Според специалисти, в Индия от ковид може да се заразят до 500 милиона души в границите на година. Това на собствен ред ще докара до минимум 1 милион смъртни случаи.

Превод: БЛИЦ




Полицаи принуждават жители да се упражняват за здраве






















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР