Най-голямата дъщеря на Кирил Петков е безработна почти година след

...
Най-голямата дъщеря на Кирил Петков е безработна почти година след
Коментари Харесай

След като завърши в САЩ: Щерката на Кирил Петков е безработна?

Най-голямата щерка на Кирил Петков е безработна съвсем година след завършването на висшето си обучение. 23-годишната Ванеса се дипломира предходната есен в Нюйоркския университет, където приключи биохимично инженерство по гледище на татко си. Родителите ѝ даже участваха на церемонията по връчването на дипломата ѝ в Ню Йорк.

След края на следването си Ванеса е останала да живее в Щатите и не се е прибирала в България от предходната Коледа. На 3 септември тя имаше рожден ден, само че даже за празника не се прибра от Америка, с цел да бъде с околните си. Майка ѝ Линда ѝ честити с благи фамилни фотоси във Facebook.

За последно най-голямата от трите дъщери на Петков е работела през 2020 година, до момента в който към момента е била и студентка. Била на шестмесечен стаж в Лион, Франция.

Въпреки скъпото ѝ обучение и елитната тапия все още Ванеса е безработна, видно е от профила ѝ в бизнес обществената мрежа Linkedin. По всяка възможност татко ѝ се грижи за финансовите ѝ потребности в Щатите, където животът по никакъв начин не е на ниска цена, написа " Ретро ".

Макар че Ванеса е имала сериозни моменти в връзките с родителите си през годините, в този момент още веднъж били близки. Преди време зародил разкол сред нея и татко ѝ, тъй като тя желала да се откаже да учи за биоинженер и да се занимава с изкуство. Татко ѝ обаче упорствал да продължи скъпото си образование в Щатите. Още в трети курс тя го помолила да замине за Флоренция, където желала да написа книга. Той обаче порязал фантазиите ѝ и декларирал, че следователно няма да я устоя и ще ѝ се наложи да работи като сервитьорка. Образованието на Ванеса в Ню Йорк е коствало на някогашния министър председател близо 400 хиляди лв..

В Съединени американски щати щерка му живее съвсем като наследница на богата фамилия. Самата тя е споделила, че населява жилище в " Бруклин “, който в последните години е един от най-скъпите квартали в Ню Йорк, наедно с фамозния " Манхатън “. Средният наем за месец на дребен апартамент там възлиза на над 3 хиляди $. Преди да кандидатства в Щатите, в продължение на една година Ванеса била изпратена от родителите ѝ в Канада, с цел да се приготви за образованието на британски език и да се приспособява да бъде надалеч от фамилията си сама на различен континент. Тя била ученичка в частно школо на остров Ванкувър и живеела в интерната към учебното заведение до завършването си. Двете ѝ по-малки сестри Ема и Ани към момента са ученички в софийско частно школо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР