Най-голямата болница в Пловдив може да остане без ток от

...
Най-голямата болница в Пловдив може да остане без ток от
Коментари Харесай

Най-голямата болница в Пловдив може да остане без ток от 9 юли

Най-голямата болница в Пловдив може да остане без ток от 9 юли, откакто търговец на свободния пазар е изискал от " Електроразпределение Юг " да изключи зареждането на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) Пловдив за насъбрани отговорности за електрическа енергия, оповестиха от електроразпределетелното сдружение. В известието се прецизира, че според Закона за енергетика " Електроразпределение Юг " е задължена да извърши поръчката.

Искането за прекъсване на тока на болничното заведение е постъпило на 27 юни. Като причина са посочени неизплатени отговорности за употребявано електричество на болничното заведение към търговеца на електрическа енергия.

Търговецът е заявил, че УМБАЛ Пловдив е известена на 26.06.2018 година за датата на преустановяването на зареждането. От " Електроразпределение Юг " прецизират, че болничният комплекс получава силата си от търговец на свободния пазар, като към тях болничното заведение заплаща само цени за прилагане на мрежовите услуги на сдружението.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Региони (7414)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР