Най-голямата биологична дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит – ...

Най-голямата биологична дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит –

Шайло Джоли-Пит с трансформация – замени мъжките дрехи с рокли

Най-голямата биологична щерка на Анджелина Джоли и Брад Пит – Шайло Джоли-Пит в последно време приковава вниманието на фотографи и медии с трансформацията в персоналния си жанр.
15-годишната тийнейджърка, която явно е наследила красивите гени на своите родители, към този момент е висока колкото майка си, само че не това е главното, което разясняват всички. По-скоро изненадата идва от обстоятелството, че Шайло към този момент се облича като момиче или по-скоро като елегантна, млада дама, откакто години наред се дегизираше като момче и носеше косата си късо подстригана.
През последните дни Шайло съпровожда майка си Анджелина на аления килим, защото актрисата сега промотира своя нов филм „ The Eternals “. Шайло и другите ѝ братя и сестри – 16-годишната Захара, 20-годишният Мадокс и 13-годишните близнаци Нокс и Вивиан се показват дружно с Джоли (от компанията липсва единствено 17-годишният осиновен от Виетнам наследник на звездата – Пакс).
 Шайло
Преди към седмица, на премиерата на кино лентата на майка си в Лос Анджелис, Шайло се показа във превъзходна, асиметрична рокля в цвят екрю, а от андрогинния ѝ жанр нямаше и спомен.
А този уикенд, за последната световна изява на майка си в границите на Филмовия фестивал в Рим, Шайло беше избрала къса, кадифена черна рокля, която беше съчетала с жълти кецове, а русата си коса беше оформила в кок.

 Шайло 2
Освен това сладката Шайло носеше елегантни златни обеци и лек грим, който наблягаше естествената ѝ хубост.
Интересното в тази ситуация е, че през цялото си детство Шайло предпочиташе да се облича като момче. В изявление за Vanity Fair през 2011 година Анджелина показа: „ Шайло желае да бъде момче. Затова трябваше да я подстрижем. Тя обича да носи момчешки облекла. Обича костюми и вратовръзки. Освен това се счита за един от братята. “
През 2008 година Брад Пит пък беше споделил в свое изявление, че Шайло държи да се обръщат към нея с името Джон. Тези изявления на някогашната звездна двойка трансфораха детето им Шайло в икона на ЛГБТ общността, защото момичето беше възприето за трансджендър. С настъпването на пубертета макар че, Шайло очевидно е преоткрила своята женствена страна.  Шайло 1 Снимки: БГНЕС

Източник: tialoto.bg