Най-голяма яснота за катастрофата с автобуса на АМ "Тракия" ще

...
Най-голяма яснота за катастрофата с автобуса на АМ "Тракия" ще
Коментари Харесай

Мантинела нямаше да спаси автобуса на ”Тракия”

Най-голяма изясненост за злополуката с рейса на Автомагистрала "Тракия " ще даде автотехническата експертиза.
Около това мнение се сплотиха ген. Румен Миланов и Николай Иванов, ръководител на Асоциация "Пътна сигурност ", които гостуваха на Българска национална телевизия.

На тази база може да разсъждаваме по какъв начин е тръгнал механизмът за злополуката, съответните фактори и за какво рейсът е изгубил ръководството.
Миланов и Николай Иванов са безапелационни, че по правила в съответния сектор няма условие за мантинела.

Най-вероятно е изгубил ръководство рейсът, преди да попадне в отводнителния окоп - там е "полегнал ". Но дали в случай че е имало ограда, тя ще го задържи - аз малко се колебая в тази ситуация, това е моето мнение, съобщи ген. Миланов.

Стоят още някои въпроси за изясняване - какво е направила шофьорката на лекия автомобил - изгубила е безвредното държание на пътя или е изгубила вниманието си, изясни още той.
Вчера Софийският областен съд остави за непрекъснато в ареста 29-годишната Цвета Таскова, обвинена за тежката злополука с рейс на автомагистрала "Тракия ".

При случая, станал в петък, починаха шестима души, а над 20 бяха ранени и настанени за лекуване в няколко столични лечебни заведения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР