Най-голяма парламентарно представена партия ГЕРБ вече започна разговори за кабинет,

...
Най-голяма парламентарно представена партия ГЕРБ вече започна разговори за кабинет,
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Изборът на Рашидов беше неочаквано бърз

Най-голяма парламентарно показана партия ГЕРБ към този момент стартира диалози за кабинет, откакто депутатите най-сетне избраха ръководител на Народното събрание.

„ Изборът на господин Рашидов беше ненадейно бърз, аз чаках, че ще отнеме седмица ” , разяснява пред националният представител от ПГ на ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син .

Според него на фона на протичащото се през последните две години, Народното събрание извънредно бързо е избрал ръководител. По думите му висшият пилотаж е не по какъв начин да се избере ръководител, а по какъв начин да се сглоби ръководство.

Той разяснява обстоятелството, че „ Демократична България ” направи предложение да бъде определен най-възрастният народен представител за ръководител, а по-късно гласоподава срещу. „ Демократична България ” като всички доста интелигентни хора са в непрекъснат спор със самите себе си и не могат да схванат какво вършат ”, сподели Дилов. 

Според него разновидността д ържавният бюджет да стане жертва на политически игри би бил доста недопустим. Любен Дилов-син разяснява и приходите на българите. По думите му финансовата стратегия на ГЕРБ-СДС е била най-консервативната от всичко, което се е предложило преди изборите.

„ Тя планува нарастване на приходите, само че при доста ясна процедура от кое място се взимат парите. Големият проблем на ръководството на „ Продължаваме Промяната ” беше, че те непрестанно предлагаха и наддаваха покачване , без в нито един миг да кажат различен източник на средства, с изключение на заеми ”, безапелационен е националният представител.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР