Най-голям е интересът към покупка на имот с цел инвестиция.

...
Най-голям е интересът към покупка на имот с цел инвестиция.
Коментари Харесай

Има ли изненадани? В Тракия цените на апартаментите са скочили най-много!

Най-голям е ползата към покупка на парцел за инвестиция. Към жилища се следи интерес и от българи, които живеят в чужбина - те се ориентират най-вече към градски парцели, само че неотдавна търсят и селски. Най-предпочитани за инвестиция са двустайните жилища, само че заради повишението на стандарта на живот в Пловдив се усилва и търсенето на тристайни и първокласни парцели - наклонност, която до неотдавна се наблюдаваше единствено в София.
Цените на недвижимото имущество в града не означават значителен растеж за последните 4 години - към 15%. Изключение прави регион "Тракия ", където цените на жилищата са скочили с до 70%, най-много поради подобряването на инфраструктурата на квартала.

Сделките с имоти са се нараснали с 15%, а цените им са скочили с 20%, обобщиха организациите. Наблюдава се засилен интерес към ваканционните парцели в комплекс Цигов чарк. На срещата бяха показани и софтуерни принадлежности в интерес на работата на брокерите, свързани с кадастъра и картите на парцели. Това стана ясно през днешния ден в града под тепетата по време на полемиката, проведена от портала imoti.net.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР