Най-големият затвор в света поне по официален капацитет е в

...
Най-големият затвор в света поне по официален капацитет е в
Коментари Харесай

2% от жителите на тази страна са зад решетките. Направиха им най-големия затвор в света

Най-големият затвор в света най-малко по формален потенциал е в Салвадор, откакто централноамериканската страна откри своя Център за отнемане от независимост за тероризъм, който е предопределен за 40 000 изтърпяващи санкции, съобщи " Ройтерс ".

Впечатляващото оборудване на процедура удвоява потенциала на местата за отнемане от независимост в страната, която е разтърсвана от същински сражения сред силите на реда (подпомагани и от армията) и огромни проведени банди. От март предходната година е въведено изключително състояние.
 Снимка 604967
Източник:

Салвадор е страната с максимален % пандизчии - цели 2% от популацията е зад решетките, като към половината са задържани през последната година. Само арестуваните по съмнение в участие в групировки са над 62 000.
 Строят нов затвор за 35 милиона лв. край село Самораново
Строят нов затвор за 35 милиона лв. на 50 километра от София

Новият затворнически комплекс ще бъде издигнат по стратегия " Правосъдие " на Норвежкия финансов механизъм

За хилядите задържани, обвинени, подсъдими и наказани изискванията досега бяха извънредно неприятни. В най-големия остарял салвадорски затвор - " Ла Есперанца ", сега има 33 000 души при потенциал от едвам 10 000. Има още 19 места за отнемане от независимост, които са по-малки.
 Снимка 604965
Източник:

Новият Център за отнемане от независимост за тероризъм е на повърхност 166 хектара, като за защитата му ще се грижат 600 бойци и 250 служители на реда.
 Снимка 604968
Източник:

До този миг най-големият затвор в света като потенциал беше този в Силиври до Истанбул - за повече от 11 000 лишени от независимост. Най-много пандизчии пък има в Новия затвор Билибид край филипинската столица Манила - над 29 000, при съвършен потенциал от малко над 6400. За страни като Русия и Китай няма надеждни данни.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР