Най-големият застрахователен брокер в България, SDI, се присъединява към глобалния

...
Най-големият застрахователен брокер в България, SDI, се присъединява към глобалния
Коментари Харесай

Застрахователният брокер SDI става част от световен финтех лидер

Най-големият осигурителен брокер в България, SDI, се причислява към световния финтех водач " Акришуър "  (Acrisure), оповестиха от компанията.  Acrisure е световна финтех компания, която свързва клиентите с решения, които им оказват помощ да порастват и да пазят това, което е значимо за тях. Американската компания  оперира в 21 страни и осъществя годишни доходи от над 4 милиарда щатски $. Само за последните 8 години Acrisure e пораснала над 100 пъти, като от 2017 година насам реализира приблизително на година над 100 покупко-продажби по сливания и придобивания.

След договорката SDI ще резервира мениджърския си екип и тактиката си за развиване, като в това време се възползва от световното наличие и интернационален опит на Acrisure,  показват от компанията .

 Сделката се реализира посредством полското поделение на Acrisure – Unilink S.A., която развива бизнеса на групата в Централна и Източна Европа. През януари 2021 година  Unilink S.A.,  стана мажоритарен притежател на I&G Brokers - един от огромните застрахователни брокери в България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР