„Най-големият враг на ГЕРБ сме си ние самите и, когато

...
„Най-големият враг на ГЕРБ сме си ние самите и, когато
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Автобусните фирми ще трябва да инвестират в закупуването на седалки с колани


„ Най-големият зложелател на ГЕРБ сме си ние самите и, когато позволяваме неточности, съм праволинеен. Струва ми бодърствуване и нерви. Хората, които отстраняваме, са фрагменти, съдействали доста, само че идва миг, в който би трябвало да се разделим. Защото ние не сме Българска социалистическа партия. Два пъти в мандат на Българска социалистическа партия падат банки. Виждате, на всички места, където възникне проблем, изникват скрити кафези, които незабавно предизвикат ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов във връзка оставките на вътрешния, районния и транспортния министри, подадени в петък.

"Може би се питате за какво одобрих оставките. Министър Нанков е прелестен експерт. Още им ремонтираме тяхното строителство, аз по никакъв метод не ги осъждам. Те са съпротива, да си приказват. Ние си гледаме нашата работа ", съобщи Борисов.

Той бе безапелационен, че автобусните компании ще би трябвало да влагат в закупуването на седалки с колани за транспортните средства, съобщи Нова телевизия.

„ Ако не, няма да возят хора. Тук към този момент не би трябвало да се разяснява дали браншът щял да загуби. Ако искаш да караш, би трябвало да бъдеш с колан. Това би трябвало да бъде неотложно въведено. Новият министър би трябвало да се погрижи за това. Много се направи и за шофьорските книжки, и за коланите, само че не е задоволително. Фактът е, че трима министри дават отговор и това се е случило. И се размива отговорността. Аз мисля, че би трябвало да се поеме политическа отговорност за това. Като има проблем би трябвало да се носи отговорност ", безапелационен е министър председателят.

Той разяснява и случая с колата на бащата на президента, при който Георги Радев удари с мъж в електрическа триколка.

"За случая в Харманли не желая да разясня. 45 минути мърлява работа. Идва една патрулка, чуди се. Чак на 25-ата минута подхваща някакви дейности ", съобщи министър-председателят.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР