Най-големият училищен район в Орегон заяви късно в неделя, че

...
Най-големият училищен район в Орегон заяви късно в неделя, че
Коментари Харесай

Училищата в Портланд, Орегон, и синдикатът на учителите постигнаха предварителна сделка след почти едномесечна стачка

Най-големият учебен регион в Орегон съобщи късно в неделя, че е постигнал условно съглашение със своя профсъюз на учителите и почти 45 000 възпитаници ще се върнат в учебно заведение Понеделник след повече от три седмици без занятия.

Споразумението към момента би трябвало да бъде гласувано от учители, които са на пикет от 1 ноември по проблеми със заплащането, размера на класовете и времето за обмисляне. То би трябвало да бъде утвърдено и от учебното настоятелство, само че синдикатът се съгласи, че образователните занятия могат да бъдат обновени, до момента в който текат тези гласувания. Учениците от държавните учебни заведения в Портланд пропуснаха 11 дни от учебно заведение, преди регионът да стартира едноседмичната почивка за Деня на благодарността.

„ Имаме облекчение, че учениците ни се връщат в учебно заведение и знаем, че отсъствието от учебно заведение през последните три седмици – липса на съученици, учители и учене – беше мъчно за всички “, сподели шеф Гуадалупе Гереро в изказване.

обявено.

Дори известни персони, включит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР