Най-големият склад на терористите от ДАЕШ (Ислямска държава), пленен от

...
Най-големият склад на терористите от ДАЕШ (Ислямска държава), пленен от
Коментари Харесай

Открили най-модерните американски оръжия в склад на ДАЕШ в Сирия

Най-големият склад на терористите от ДАЕШ ( " Ислямска страна " ), покорен от сирийската войска в град Ал Маядин в източната част на Сирия, е съдържал последните модели оръжия на НАТО от Съединени американски щати, Белгия и Англия. Това разгласи сирийският бригаден военачалник Хасан Сухейл пред публицисти, представен от съветски медии.

" Ще ни отнеме минимум шест дни, с цел да извадим всички тези титли, оставени тук от ДАЕШ след бягството им. Има доста оръжия и разнообразни създадени в чужбина средства за връзка ", посочи генералът.

 Сирийската войска отвоюва град Маядин от „ Ислямска държава”
Сирийската войска отвоюва град Маядин от „ Ислямска страна ”

Инженерни войски отстраняват оставените в Маядин мини

Ал Маядин беше логистичен център на терористите, с добре проведена система от хранилища и работилници. След освобождението на града, трофеите на сирийските военни са включвали малокалибрени и противотанкови оръжия, артилерия и снаряди, самоделни мини, както и танкове и БТР-и, върху които преди този момент терористите са поставили ръка, конфискувайки ги от иракската войска.

Сирийската войска също по този начин е посочила на публицистите радарно съоръжение, медицински устройства и работилници за произвеждане на безпилотни самолети.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР