Най-големият скандал в сезон 3 на Ергенът“ вече е факт.

...
Най-големият скандал в сезон 3 на Ергенът“ вече е факт.
Коментари Харесай

Грозен скандал в „Ергенът, всички скочиха на една от участничките и я обявиха за „вещица“

Най-големият скандал в сезон 3 на „ Ергенът “ към този момент е реалност. Страстите в имението се нагорещиха и феновете станаха очевидци на доста грозни подиуми.

В центъра на раздора бе детският психолог Христиана, която се разгласи за „ Кюстендилската Мадона “, и юристката от Бургас Силви. 

Силви бе обект на яростни офанзиви по време на коктейла, като чу по собствен адрес, че е „ магьосница “ и че се храни като Маугли единствено с ръце и без принадлежности.

Буйната Христиана, която продължава да учудва феновете с това, че е психолог, първо помоли Силви да се реалокира от тяхното сепаре, тъй като носи отрицателна сила, само че последната не се съгласи.

„ Вуду кукла ли си ми направила? Край, на мене ми е неприятно, викайте екип “ извика на смешка колоритната Христиана. 

Тя също по този начин изиска от продукцията да й донесат светена вода и тамян, с цел да окадят къщата поради въздействието на Силви.

„ От теб не може да се види нищо друго, с изключение на простотии и обиди “, съобщи на собствен ред Силви на Христиана.

Впоследствие скандаът се реалокира в къщата, където Христиана и част от другите девойки заедно нападнаха Силви, като й обявиха, че никой не я харесва и излъчва неприятна сила. Редом до Христиана, във вербалните офанзиви доста дейна бе и стюардесата Йоана.

Силви бе нападана и на чисто битова основа, а точно, че не си мие чиниите.

Ситуацията доста подсети на първия сезон, която огромна част от участничките се сплотиха в офанзивите си против Алекс Гърдева. 

Все отново някои от дамите в имението,  като шефката на заведение Магдалена Томова да вземем за пример, обявиха пред камерите, че не са съгласни всички да атакуват един човек.

След „ Церемонията на розата “ пък отпадна психолога от Плевен Ивелина, която бе много незабележима в епизодите до момента.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР