Най-големият син на Шакира изглежда я преследва, когато става дума

...
Най-големият син на Шакира изглежда я преследва, когато става дума
Коментари Харесай

Шакира разкри невероятния начин, по който синът ѝ се е справил с раздялата ѝ с Пике

Най-големият наследник на Шакира наподобява я преследва, когато става дума за музика!

Поп звездата разгласи, че се разделя с бащата на двете си деца Жерар Пике през 2022 година след повече от десетилетие дружно. Едва ли има някой, който да не е наясно с драмата, която се разигра след видимо спокойната разлъка.

Шакира изля болката и разочарованието си в своята музика на фона на упоритите клюки, че някогашният футболист ѝ е изневерил с актуалната си другарка Клара Чиа Марти.

Някои от най-личните неща, които певицата показа преди към година в откровено изявление, си припомнете тук:
 Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление  Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление  Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление  Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление
Оттогава Шакира неведнъж е говорила откровено за връзката си с Пике и какъв брой е засегната от метода, по който връзките им се развиха и завършиха.

► 

И до момента в който почитателите полудяха по песните за възмездие на Шакира, нямаше по какъв начин да не се запитаме по какъв начин двете ѝ момчета се оправят с обществената разлъка на родителите си. Наскоро певицата показа, че по-големият ѝ наследник също е разкрил музиката като метод да премине през тежкия интервал.

 шакира Getty

Преди няколко дни Шакира показа пред Зейн Лоу от Apple Music в изявление, че въпреки да е имало „ интервал на образование “ по какъв начин да се оправи с раздялата дружно с децата си, тя е осъзнала, че не може да лъже или да скрие „ възприятията “ си по отношение на това, което се случва, в дълготраен проект:

„ Обществото ни учи да прикриваме възприятията си пред децата си, само че мисля, че това е неточност. Те знаят по-добре и възприемат нещата по доста разнообразни способи. И могат да схванат по кое време някой възрастен ги лъже. "
 Любовта сред Шакира и Пике през годините  Любовта сред Шакира и Пике през годините  Любовта сред Шакира и Пике през годините  Любовта сред Шакира и Пике през годините
Шакира изясни, че децата в последна сметка желаят да знаят истината, добавяйки:

„ И в случай че не им дадете истината, те измислят своя лична версия. Но в случай че сте задоволително смели да говорите с тях и се опитате да разберете по какъв начин те възприемат действителността и започнете диалог, в който те също могат да дадат мнението си ... Тогава те ще осъзнаят, че животът не всеки път е съвършен и е добре да приемем загубите. Важното е да се научим да показваме това, което усещаме.

 шакира Getty

► 

Един от методите, по които самата Шакриа заявява своята истина, е посредством музиката. И това е нещо, което и двете ѝ деца схващат доста добре след раздялата с Жерар Пике. Оказва се, че 11-годишният Милан даже се е присъединил в писането на песни, с цел да се оправи с обстоятелството, че родителите му към този момент не са дружно.

По този въпрос Шакира показа:

„ Те знаят, че това е един от моите персонални способи да се церя и да показвам себе си – посредством музиката. Милан написа две красиви песни по време на целия развой на разлъка и те просто биха могли да разплачат всеки. Написал е две песни на пиано и текст към тях. Винаги, когато се почувства малко подтиснат, сяда на пианото и написа музика. И това действително е неговият катарзис, неговата терапия. ”

 шакира Getty

Шакира добави още, че макар че има музикален гений, детето не демонстрира интерес да преследва кариера в шоубизнеса, най-малко към този момент. Вместо това певицата разкри, че Милан желае да последва стъпките на татко си и да стане футболист:

„ Той е страховит музикант, мисля, че евентуално би станал и добър продуцент, само че е захласнат от футбола. Мечтае да бъде футболист. Но признавам, че той е в действителност страховит създател на песни и може би един ден ще одобри това по-сериозно. Но към този момент това е единствено [начин за терапия] за него. "

 шакира Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Припомняме, че известно време след раздялата с Жерар Пике, колумбийската поп звезда напусна Барселона, където живееше поради връзката си, и се откри в Маями, Флорида със своите синове.

Тогава Шакира разкри, че синовете ѝ  Саша и Милан се оправят добре в учебно заведение и вървят на драго сърце.  Изглежда животът в Съединени американски щати е по-спокоен за тях, в сравнение с този в Испания.

„ В Барселона те носеха тежестта да бъдат „ децата на еди кой си “ и медийната обстановка беше сложна за тях. Имахме папараци на прага ни всеки ден. Тук те са просто деца, които се любуват на нещо напълно обикновено като учебното заведение: то е сигурното леговище, където могат да бъдат себе си. И защото те са общителни и много отворени, за тях беше елементарно да се приспособяват. “

 шакира Sony Music/Вирджиния Рекърдс

► 

Въпреки предизвикателствата  Шакира съумя да трансформира абсурда към раздялата с Пике в злато , като продължи и даже надгради сполучливата си музикална кариера с няколко хитови части. Днес тя признава, че  до момента в който е живяла в Барселона, е била изцяло отдадена на връзката и фамилията си  и не е имала опция да се развива професионално.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР