Най-големият син на Джон Бон Джоуви, Джеси, и дългогодишната му

...
Най-големият син на Джон Бон Джоуви, Джеси, и дългогодишната му
Коментари Харесай

Джон Бон Джоуви вдигна сватба

Най-големият наследник на Джон Бон Джоуви, Джеси, и дългогодишната му другарка Джеси Лайт се ожениха.

29-годишният Джеси и телевизионната продуцентка на риалити излъчвания си споделиха " Да “ на 7 май. Мястото на сватбата не е по никакъв начин инцидентно. Двойката се ожени в същия параклис в Лас Вегас, в който родителите на Джеси Бонджоуви – Джон и Доротея, подписват брак.

Младоженците се срещат през 2018 година, а 4 години по-късно той предлага брак на своята годеница по класическия метод – падайки на колене и задавайки въпроса " Ще се омъжиш ли за мен? “

Двойката разкри новината за годежа си през август 2022 година

Двамата не са споделяли фотоси от сватбата към момента, само че по тази причина пък булката сподели по какъв начин се е забавлявала по време на моминското празненство.

Най-големият наследник на рок легендата Джон Бон Джоуви е съосновател на компания за произвеждане на розе дружно с татко си.

Двамата започват общото си начинание през 2018 година Джеси Лайт пък е тв продуцент и напълно скоро беше включена в влиятелната ранглиста на Форбс “30 under 30 ".

Джон Бон Джоуви и Доротея са родители и на 30-годишната Стефани, както и на още 2 момчета - Джейк, на 21 години, и Ромео, на 20 години.

" Мисля, че всичките ми деца са намерили хора, с които считат, че могат да израснат дружно, и ние харесваме всички тях ", сподели артистът в изявление през април, напомня Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР