Най-големият риск, който може да съществува това е Кирил Петков

...
Най-големият риск, който може да съществува това е Кирил Петков
Коментари Харесай

Тома Биков: Най-големият риск, който съществува, е Кирил Петков да бъде премиер

" Най-големият риск, който може да съществува това е Кирил Петков да бъде министър председател. По-голям риск от този няма. Ние не желаеме да управляваме с тях ". Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ в ефира на Нова тв.

" Предложихме им диалог, не ръководство, аз персонално не ги желая въобще в бъдещето ръководство. Иначе с третия мандат всичко може, само че то няма трайно да реши политическата рецесия. Ще създадем изпитание до последно да приключим още с първия мандат ", изясни той.

" Усилието ни е партиите да стартираме да си приказваме. За да бъдеш в ръководството, би трябвало да си постигнал и резултат. Хората са раздали картите, политиците би трябвало да ги отиграят. Логично е първата политическа мощ да е носеща структура на едно ръководство ", добави Биков.

" Трябва да имаме проевропейско и антикризисно ръководство. Ако не сме в положение на това, значи да продължим да затъваме в рецесията... Имаме самочувствие след година и половина мачкане, че хората са ни дали най-голямо доверие ", безапелационен е Тома Биков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР