Най-големият работодател в Пловдив търси да назначи специалисти на работа

...
Най-големият работодател в Пловдив търси да назначи специалисти на работа
Коментари Харесай

Най-големият работодател в Пловдив набира 40 специалисти

Най-големият шеф в Пловдив търси да назначи експерти на работа за седемте нови услуги, които ще започват в най-скоро време. Това съобщи заместник-кметът по време на конференция по план BG05M9OP001-2.019-0014 " Продължаваща поддръжка за деинституционализация на децата и младежите в Община Пловдив " съставен елемент 2, който в този втори етап обезпечава заплатите на екипите и режийните разноски и прехрана на потребителите, които ще бъдат настанени. Проектът се осъществя по Оперативна стратегия " Развитие на човешките запаси “ и е на обща стойност - 1 462 261,52 лева

Чрез него Община Пловдив продължава цялостния развой по деинституционализация на грижата за деца, настанени в домове за деца, лишени от родителска грижа и окончателното поетапно закриване на тези институции.

напомни, че се планува да има Дневен център за деца с увреждания, Дневен център за деца с тежки множествени увреждания и Център за публичен поддръжка за деца и фамилии. Допълнително към този момент има построени два центъра за настаняване от фамилен вид, преходно жилище за деца, следено жилище.

" Вече са пуснати разгласи, които са качени и на уеб страницата на община Пловдив, а искащите могат да аплайват, като подадат документи в деловодството. 40 са общо експертите, които се набират на трудови контракти – психолози, рехабилитатори, обществени служащи, медицински сестри, логопеди, възпитатели, детегледачи, хигиенисти “, съобщи ръководителят на плана Таня Славова.

" След приключване на периода, услугите стават делегирана от страната активност, т.е. страната ще продължава да ги обезпечава “, уточни Веселина Ботева, шеф дирекция " Социална политика “ и акцентира, че продължава положителната връзка с Пловдивския университет " Паисий Хилендарски “, защото студентите, които учат обществени науки, натрупат добър опит и процедура в 65 услуги, които се дават от общината.

Допълнителни информация за кандидатстване за съответна позиция може да се открие на уеб страницата на Община Пловдив.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР