„Най-големият проблем пред България е разединената нация. Разделение, което президентът

...
„Най-големият проблем пред България е разединената нация. Разделение, което президентът
Коментари Харесай

Бойко Борисов в област Враца: Ще се борим да върнем нормалния диалог

„ Най-големият проблем пред България е разединената нация. Разделение, което президентът Радев реализира с 5-годишен труд. Такъв разлом сред хората никой до момента не е отварял. Без значение дали ще сме ръководещи или съпротива, ще се борим да върнем естествения разговор “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при визитата си в Бяла Слатина.
На събитието участваха лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Враца Петя Аврамова, канидатите за народни представители Красен Кръстев, Мирослав Аспарухов, Мартин Харизанов, Драгомир Маринов, Владимир Миленков, Ралица Добрева и Светослав Спасов, както и зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, Деница Сачева и ръководителят на МГЕРБ Георг Георгиев. Кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС бяха подкрепени и от кметовете на Бяла Слатина Иво Цветков, на Враца Калин Каменов, на Оряхово Росен Добрев, на Козлодуй Маринела Николова, на Мизия Валя Берчева, членове на общинските управления на партията в региона и симпатизанти.
Бойко Борисов изиска от членовете и симпатизантите на партията цялостна готовност на идните избори. „ Трябвало да се срамим. От какво? От стотиците километри автомагистрали? От европейското самопризнание към нас? От осъвременените села и градове? “, попита риторично той. „ ГЕРБ е в отлична кондиция! Никога не сме били по-сплотени. Това е, тъй като направихме смяна. И се разделихме, с който трябваше “, добави Борисов.
На отрицателните внушения против ГЕРБ и подправените вести се опълчиха и другите членове на управлението на партията. „ Нашите съперници умишлено заобикалят да приказват за нашите достижения. Не приказват за това, че през последните години се покачиха минималната и междинната работна заплата, увеличи се брутният вътрешен артикул. Съзнателно заобикалят да кажат, че ние сме хората, които върнаха съвсем 50 000 български деца назад в клас. Съзнателно заобикалят да кажат, че запазихме 300 000 работни места и помогнахме на над 30 000 компании в рецесията, съвсем 1 млн. български жители получиха друга поддръжка от министерствата на труда и обществената политика и на стопанската система “, обърна се към присъстващите Деница Сачева. „ Над 6 милиарда бяха средствата, които отделихме за битка с рецесията и те доближиха и до 2 млн. български пенсионери, които получиха своите добавки “, добави тя.
„ Призовавам Ви да бъдете с вдигната глава. Всичко сторено в годините обратно, сме го правили с най-хубави планове и с грижа за хората “, сподели Томислав Дончев. Той изрази увереността си, че времената на разделяне и ненавист скоро ще отминат и ще пристигна време още веднъж да се мисли за основаване.
„ Ние като младежи ще бъдем гаранцията, че страната ни ще продължи да се развива по нов път. Поемам пред Вас отговорността като младежка организация да създадем ново потомство политици, което ще даде на България непоклатимост и резистентност “, сподели Георг Георгиев.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР