Най-големият негатив да си на власт толкова дълго време е

...
Най-големият негатив да си на власт толкова дълго време е
Коментари Харесай

Петър Волгин: Чакам видео файловете. Тогава нищо не може се отрече

Най-големият негатив да си на власт толкоз дълго време е фактът, че доста могат да те записват, доста могат да те снимат. Чакам да пуснат видео файловете. Когато има картинка, не може да се каже нищо повече. Нищо не може да се отхвърли.
Това съобщи в " Студио Хъ " журналистът Петър Волгин.

По думите му министър председателят Бойко Борисов е еманация на това общество. Той в действителност е човек от народа.

" Може би не звучи красиво, утешително. По прелестно би било да го назовем грабител. Не - той е на власт, тъй като е еманация на този народ ", разяснява още Волгин.

" От десетия ден на ръководството на този кабинет на Борисов свадите заваляха. Това не е първият подобен. В една естествена страна държавното управление ще си подаде оставката. Борисов продължава да ръководи и продължава да печели избори. При последното му ръководство се случи “Апартаментгейт”. Това беше годината на европейските и на локалните избори. ГЕРБ завоюва и двата. Въпросът е - за какво? Ние не живеем в тирания, само че българските жители взеха решение да го поддържат ", съобщи журналистът.

По думите му единственият метод Борисов да си отиде е Големият брат в лицето на евроатлантическите сътрудници да решат да потърсят опция.

" Те знаят кой е Борисов. Знаят с какво се е занимавал. Решили са, че им е преференциален. Ако решат друго, Борисов ще си отиде бързо. Премиерът прелестно знае това и заради тази причина портаря какъв брой е непосредствен с Вашингтон. Иска застраховка ", разяснява още Волгин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР