Най-големият кастинг за модели, правен някога в България, предстои след

...
Най-големият кастинг за модели, правен някога в България, предстои след
Коментари Харесай

Топмодели от световните подиуми търсят своите нови колеги

Най-големият кастинг за модели, юридически в миналото в България, следва след броени дни! Поради огромния интерес, уредниците на събитието от Sofia Ring Mall и стилната топ организация Ивет Фешън са планували то да се случи в два следващи дни. Търсенето на идващия топ модел ще се състои на 30 и 31 март от 12 до 17 часа в Sofia Ring Mall.

Едни от най- сполучливите български модели, потвърдили се на международните сцени и изгрели на кориците на най-елитните списания, ще търсят новите топ лица на фешън организация Ивет модерно. Така нареченият „ скаутинг “ има за цел да открие заместниците на към този момент одобрените български звезди в родната и международната висша мода.

Обикновено букърите и скаутите на най-престижните фешън организации по света откриват моделите си в метрото, в магазините и даже по улиците. Организаторите от Sofia Ring Mall и Ивет модерно в този момент дават неповторимата опция на девойки и момчета от цяла България да се включат в националния кастинг и да осъществен фантазията си.

През уикенда професионално жури ще избере новите бъдещи фешън икони, които ще имат невероятната опция да подпишат контракт с едни от най-големите фешън организации в света! Ивет Фешън е институция в българския фешън бизнес и предпоичатан сътрудник на най-големите модерно компании в света като Elite, Ford, Women, Next, Img, Why Not, Major, Fashion и доста други.

Именно от кастинги на организацията са изгрели звездите на топмодели катоВаня Билева, Нора Шопова, Кристина Милева и Ваня Пенева.

Всеки искащ да бъде звезда от кориците на списанията и на „ котешката пътечка” е добре пристигнал в Sofia Ring Mall на 30 и 31 март. Кастингът е както за красиви девойки, по този начин и готини момчета на възраст сред 15 и 22 години. Важно условие за участниците е да имат нужния за професионален модел растеж от минималните 170 см. за девойки и 184 см. за момчета.

Твоята фантазия може да те води на международния подиум! Не пропускай опцията и заповядай в обичания на софиянци мол в полите на Витоша!

Повече детайлности за кастинга можете да намерите тук:www.sofiaring.bg и www.facebook.com/SofiaRingMall.Official.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР