Най-големият информационен портал у нас - Dir.bg, предоставя нова услуга

...
Най-големият информационен портал у нас - Dir.bg, предоставя нова услуга
Коментари Харесай

Dir.bg стартира нова услуга за своите читатели – онлайн магазин Market.dir.bg

Най-големият информативен портал у нас - Dir.bg, дава нова услуга на своята многочислена публика -.

Каква е изгодата за читателите ни

Без да излизате от портала, в който четете вести и се информирате за настоящи събития, към този момент ще можете и да пазарувате в нашия маркетплейс. В него ще намерите обичани книги, артикули за дома, здравословни храни и хранителни добавки, козметика, дамска и мъжка мода.

От през днешния ден стартираме плана с неповторимо предложение към читателите на Dir.bg - всеки, направил първа покупка на артикул за 50 лева, ще получи 15 лева отстъпка. Ще можете да избирате от 14 000 продукта, налични сега в уеб страницата, като тяхната численост непрекъснато ще се усилва.

 Визия: Траяна Генчева, Dir.bg

В ще ползвате понижения, промоции, ваучери за отстъпка, ще можете да се абонирате за нашата стратегия за лоялни консуматори. Продуктовите категории на маркетплейса на Dir.bg включат " Книги ", " Здраве и хубост ", " За дома ", " Дрехи, обувки и аксесоари ", " Храна и питиета " и " Детски артикули ".

Ще ви осведомяваме за най-хубавите предложения на седмицата и най-интересните нови оферти.

През месец април ще предоставим промоции от -15 % за здравословни храни, до -25% за вино, - 20% за висококачествена козметика, - 20% за книги и -10% за маркови домашни използва. За облекло и аксесоари за цялото семейство очаквайте понижения до -50%.

От всичко това може да избирате, в случай че се регистрирате като консуматор на уеб страницата - става бързо и елементарно. Така, в случай че сте регулярен консуматор на Dir.bg, може да се възползвате от стартовите промоции и да купите нещо преференциално, до момента в който преглеждате новините.

 Визия: Траяна Генчева, Dir.bg

Каква е изгодата за търговците и сътрудниците на Маркетплейс?

Ако имате онлайн магазин, в случай че сте търговец или производител на храни, облекла, питиета, спортни продукти, козметика, и желаете вашите артикули да доближат до огромна онлайн публика - е вашето място.

Той ви дава достъп до близо 1.6 милиона неповторими консуматори месечно. Това са нашите лоялни читатели, които ни избират в всекидневието си поради достоверните вести, авторските материали, профилираните текстове за бизнес и осведомителни технологии, поради качественото и разнообразно видео наличие и подкаст платформата.

 Визия: Траяна Генчева, Dir.bg

Високото доверие в наличието на Dir.bg разрешава продуктите в маркетплейса да получат огромна видимост, да разпространяват марката и ще подкрепят продажбите. Очакваме искащите да се свържат с нас, с цел да можем да договорим подобаващи условия за партньорство!

Маркетплейсът на Dir.bg има собствен екип за обслужване на клиенти. Той работи за оптималната задоволеност на клиентите и за решение на проблемите им в действително време. Високият приток на целева публика идва точно поради известността на платформата. С вашето присъединяване в маркетплейса, броят на хората, които могат да ви посетят, е доста по-голям от броя на хората, които биха научили за вас единствено от вашия уебсайт за онлайн търговия.

 Визия: Траяна Генчева, Dir.bg

Защо е значимо за нас да сте и консуматор в?

По този метод подкрепяте Dir.bg - медията, на която вярвате и от която се информирате. Ние се стараем да ви предоставяме справедлива информация, да ви вършим очевидци на всички значими събития, да ви срещаме с разнообразни гледни точки към тях. Медийната среда през днешния ден е извънредно конкурентна и динамична. За да съумяваме непрекъснато да подобряваме качеството на нашата работа, с цел да осведомяваме обективно, би трябвало да сме самостоятелни. Това значи да имаме нужната финансова непоклатимост. Пазарувайки от нашия маркетплейс, вие подкрепяте напъните ни непрекъснато да подобряваме качеството на наличието в портала.

Благодарим ви за това!

 Визия: Траяна Генчева, Dir.bg
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР