Най-големият играч във футбола ни Кирил Домусчиев е готов със

...
Най-големият играч във футбола ни Кирил Домусчиев е готов със
Коментари Харесай

Домусчиев издига бившия мъж на Мария Игнатова за шеф на БФС

Най-големият състезател във футбола ни Кирил Домусчиев е подготвен със собствен претендент за президент на БФС. За идните избори на 15 март шефът на „ Лудогорец ” се чака да издигне за поста на Боби Михайлов медийния бизнесмен Стилян Шишков. У нас 50-годишният Шишков е прочут най-много като притежател на спортната организация „ Спортал.бг ”, само че като началник в швейцарската група „ Рингер ” ръководи още ред спортни издания в цяла Европа.

 

В светските среди Стилян Шишков е прочут като някогашен ухажор на Мария Игнатова. Връзката им датира отпреди много време и продължава към година и половина, като знойната русокоска даже получава годежен пръстен. В последна сметка обаче Мария се трансферира в леглото на идващия си – Димитър Рачков, и всичко завършва. Озлочестеният мъж изпратил на Рачков два куфара с парцалите на някогашната си и даже заречен поддръжка на баджанака си откакто бъде изоставен

Кирил Домусчиев

Във футбола Стилян Шишков се води като доста непосредствен до Домусчиев и постоянно търпи обвинявания, че посредством медиите си организира политиката на „ Лудогорец ”. Офисът на „ Спортал.бг ” се обитава в постройка, която е благосъстоятелност на разградския футболен необут. Кандидатът на Домусчиев се явява наследник на починалия професор по футбол Ангел Шишков и на фамозната ни някогашна гимнастичка, треньора и шефка във федерацията Тодорка Шишкова. Завършил е висше обучение в Съединени американски щати още през 90-те години, където. играе и в един от тамошните тимове. Реализира се в бранша с осведомителни технологии и по-специално в спортните медии. Преди няколко години заема поста на старши сътрудник в „ Рингер “, която държи десетки издания за футбол и спорт в Европа. По-рано тази година да вземем за пример Шишков постави ръка на португалския вестник „ А Бола ", неговия дигитален и ефирен канал, както и на списанието „ АутоФоко ".

Фирми на Шишков работят със спортния тотализатор, а самият той е член на медийната комисия на УЕФА.

 

Стилян Шишков

С издигането на медийния бизнесмен Домусчиев разчитал, че ще резервира въздействието си във футболния съюз, който при Боби Михайлов закупи скръбен облик на прислужник на „ Лудогорец ”. В програмата на Стилян Шишков щяло да се подчертава върху парите от тв правата. В момента от тях постъпват мизерните 5 милиона лв..

Очаква се на футболните клубове да бъдат обещани най-малко тройно или четворно повече пари, в случай че индивидът на Домусчиев бъде определен. Кандидатурата щяла да получи и политическа поддръжка. Знае се също, че Боби Михайлов бил подготвен да отстъпи поста и даже да поддържа претендента посредством своите хора по районите.

Само че при изискване, че след това няма да му ровят в бакиите и да му вършат самостоятелни финансови проверки на ръководството.

Източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР