Най-големият „джип“ на Volkswagen в Европа празнува своята 20-годишнина през

...
Най-големият „джип“ на Volkswagen в Европа празнува своята 20-годишнина през
Коментари Харесай

Volkswagen Touareg навършва 20 години

Най-големият „ джип “ на Volkswagen в Европа чества своята 20-годишнина през 2022 година и с цел да отбележат това, германците показаха специфична серия на последното потомство на модела с означението Edition 20. Лимитираната версия се отличава с няколко характерни детайла и високо равнище на съоръжение.
 Volkswagen Touareg навършва 20 години - 2
Един от образните ъпгрейди за Edition 20 е мрачно синият Meloe Blue цвят, който е комбиниран с черни 20-цолови джанти, извънредни за юбиелйния модел. Отличителни още са затъмнените стъкла и черни детайли към решетката, фаровете, стъклата, арките на калниците и задния дифузьор. Няколко табели Edition 20 също издават, че това е точно юбилейният модел.
 Volkswagen Touareg навършва 20 години - 3
В интериора също може да открием сходни надписи, да вземем за пример по праговете с подсветка и към лоста за промяна на предавки. Седалките са с черна кожа и диамантени шевове с контрастни червени и бежови акценти, продължаващи още по таблото и кормилото. Моделът идва с най-високото равнище на съоръжение, а цените на специфичната версия стартират от 77 530 евро.
 Volkswagen Touareg навършва 20 години - 4
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР