Най-големият бич в България е бедността. Ако не откраднат от

...
Най-големият бич в България е бедността. Ако не откраднат от
Коментари Харесай

Христо Проданов: БСП е единствената партия с управленска платформа  

 " Най-големият камшик в България е бедността. Ако не откраднат от държавни пари, тези хора не могат да живеят. Ние се борихме да спрат да се дават пари без публични поръчки, основаването на " Автомагистрали " ЕАД през 2018-та беше неотложно, 2021 година още нищо не е свършено, а парите ги няма.

Ние от Българска социалистическа партия поддържаме изцяло дейностите на служебното държавно управление. Освен истина би трябвало да има и правдивост за българските жители и техните откраднати пари. Престъпниците би трябвало да бъдат затворени.

В България е най-скъпо строителството на километър от цяла Европа, може би. Истината е, че в случай че институциите стартират да си правят работата, няма да получаваме отчети от Европа, в които извън ни споделят какво се случва в България. Тези, които ръководят, провеждат кражбите и си пълнят чекмеджетата на гърба на българския жител.

В последните няколко години се разпределят по 2-3-4 милиарда за автомагистрали. Идеята на Българска социалистическа партия е " Автомагистрали " ЕАД да закупи нужната техника, да назначи инженери и служащи, които да извършват поръчки. С доста по-малко пари ще се вършат доста по-качествени пътища ", кометира Христо Проданов, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 23-ти МИР – София, в " Актуално от деня " по БСТВ.

Кандидатът за народен представител от Българска социалистическа партия изрече мнението си във връзка ръководството на ГЕРБ от влизането ни в Европейския съюз досега и изкритикува остро модела, който се следва:

" Ние нямаме национална цел, по която да вървим. Имахме цел, когато трябваше да станем член на Европейския съюз и НАТО. Оттогава няма проект за развиването на страната, има единствено мисъл за това по какъв начин европейски средства да бъдат крадени. Румъния ни изпревари във всяко едно отношение. Ние, с крадливия ГЕРБ, 12 години стоим и тъпчем на едно място, дори копаем надолу към дъното.

Младите хора нямат избор, те бягат от дребните обитаеми места, всичко се опира до това дали има облага да съществуват дадени институции, като учебни заведения и здравни служби. Ние от Българска социалистическа партия настояваме и се стремим водещото да не е пазара. Това е обвързвано с националната ни сигурност и демографската рецесия. Необходима е радикална смяна в политиката на държавното управление. Всяка година сивата стопанска система, паралелната страна крадат сред 10-12 милиарда лв..

Проданов бе безапелационен по тематиката за належащите проблеми в 23-ти МИР София: " Актуален проблем е приемът в детските градини и ясли. Пак хиляди деца останаха без място. И от там се краде. Какво се случва? Изникнаха чисто нови квартали, там няма зеленина, няма градинка, улиците са тесни, не приказвам даже за неналичието на учебни заведения и детски градини.

В прилежащите квартали се получават проблеми. Това се получава когато няма обмисляне, община и страна. Българска социалистическа партия е единствената партия с управническа платформа. Ние същински желаем смяната на модела на Борисов. Нека на 11-ти юли с бюлетина №4 да подкрепим сигурната смяна за България. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР