Най-глупавите неща, които сме правили, за да впечатлим обекта на

...
Най-глупавите неща, които сме правили, за да впечатлим обекта на
Коментари Харесай

Най-глупавите неща, които сме правили, за да впечатлим обекта на чувствата си

Най-глупавите неща, които сме правили, с цел да впечатлим обекта на възприятията си

Потребители в Reddit споделят неуместните и засрамващи неща, които са правили, с цел да впечатлят човек, който харесват.

И в случай че някои от тези почтени за жалост прояви на усеща са сработили, то огромна част от обожателите са останали в трайна, дълготрайна връзка с неуместните си и нелепи мемоари.

- Когато бях на 14, направих подправен уеб страница за фиктивен филм, с цел да потвърдя на момичето, че съм се снимал в киното.

- Да набера цветя през нощта, да ги оставя на входната врата. Без записка, без име, без нищо, единствено цветята. Дори когато ме попита дали не са от мен, споделих „ не “... Не знам какво се пробвах да реализира...

- Докато тя към този момент ми споделяше „ Извинявай, само че не, благодаря “, аз в припадък на меланхолия взех решение да ѝ направя серенада по телефона с малко сладко звучащ No Doubt. 

Сега, 18 години по-късно, сме щастливо женени... За други хора.

- Хвърлих ѝ топка за лакрос от другия завършек на залата. Фрасна я право в главата. Оттогава не вървим дружно.

- Дадох му червей. Бях на 16. Не проработи.

- В прогимназията бях доста влюбена в новото хлапе в класа. Затова естествено купих картичка, изрязах буквите, които ми трябваха, от едно списание, и в последна сметка му изпратих анонимна записка в жанр „ платете откупа, или ще убия детето ви “. Излишно е да споделям, че не свърши работа.

- Бях на към 10-12 и видях хлапето, което харесвах да играе с колелото си пред нас, по тази причина седях в стаята си с всякакви яки играчки, най-новия ми тетрис и други сходни, като се преструвах, че съм свръхпогълната от тях, с цел да забележи какъв брой съм готина.

- В студентските години... записах му сборна касетка особено за РАЖДАНЕТО НА БЕБЕТО МУ, ОТ ДРУГА ЖЕНА.

- Купих ѝ пиано. Не свърши работа... Тя си резервира пианото.

- Говорех расистки неща. Мислех, че по този начин звуча доста крепко и хулигански. Сега, в случай че има по какъв начин да ми падне 14-годишното ми „ аз “, ще го пребия от пердах.

- Заради нея си възпламених обувките. Съжалих на момента.

- Мислех, че да приказваш с дърво е впечатляващо. Не знам за какво взех решение по този начин. Тя след това не си говореше с мен.

- Всичко.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР