Най-гледаното публицистично предаване в България ще бъде повече от 120

...
Най-гледаното публицистично предаване в България ще бъде повече от 120
Коментари Харесай

„120 минути” стартира своя юбилеен 10 сезон по нетрадиционен начин


Най-гледаното публицистично предаване в България ще бъде повече от 120 минути. Юбилейният 10 сезон започва тази неделя, 4 септември, към този момент в 16:30 ч . с неповторими посетители, вдъхновяващи истории и уголемен екип на предаването.

Ексклузивно, водещият на предаването Светослав Иванов посреща първия изобретателен продуцент на “Стани богат ” Колман Хътчисън. Той е индивидът - жива история на международния формат. За първия милионер, който побеждава играта, за най-голямата машинация в историята на шоуто, очаквайте един диалог, който ще провокира не по-малко страсти от самата игра. Интервюто е снимано в студиото на “Стани богат ” и приключва с въпрос за един милион, който водещият Светослав Иванов, който е бил сценарист на шоуто през далечната 2005 година ще зададе на Колман Хатчисън.

В първото издание за сезона, на “масата с часовника ” ще седне и началник Андре Токев. Разговор-изповед за закононарушението, изкуплението и уроците, които следват след месеците, прекарани в пандиза.

Стоян Георгиев ще се включи в „ 120 минути “ със своя графа всяка седмица, която ще носи присъщия почерк на известния публицист. Той ще показва неповторим взор към най-актуалните тематики от седмицата и дружно с водещия Светослав Иванов ще разясняват обществени, престъпни, политически и персонални истории, които могат да развълнуват феновете.

120 минути
Снимка: Редакторски екип


Кристина Газиева продължава да среща феновете с разтърсващи истории за силата на човешкия дух в рубриката си „ Спасените “ и да показва положителните практики и провокациите в областта на образованието във „ Влизаме в час “.

„ Коментар на водещия “ продължава да бъде емблемата на “120 минути ”, тъкмо в 17ч. През идващите седмици екипът на предаването ще демонстрира и света от близко в знаковата графа “Роуминг ”.

За 10 години „ 120 минути “ се трансформира във висок стандарт за справедлива, чиста и сериозна публицистика, разпознавана от извънредни събеседници от целия свят. Най-ценното остава противоположната връзка с огромната публика, която кани в дома си екипа на “120 минути ” всяка неделна вечер – тъй като значимите сте Вие.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР