Най-гледаното музикално риалити започна с грандиозно шоу, нов треньор, обновен

...
Най-гледаното музикално риалити започна с грандиозно шоу, нов треньор, обновен
Коментари Харесай

Над 1 440 000 зрители избраха старта на Гласът на България по bTV

Най-гледаното музикално риалити стартира с грандиозно шоу, нов треньор, освежен правилник и разтърсващи осъществявания
С епично осъществяване, четири обърнати стола и оспорвана борба сред треньорите Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев започва новият сезон на Гласът на България по bTV в неделя вечер.

Първият участник в кастингите на мрачно - 18-годишната Славея Иванова, изправи на крайници треньорския състав с чувствената балада Rise Up и продължи напред в тима на Михаела Филева.

По данни на ГАРБ рекордните над 1 440 000 фенове са гледали старта на най-успешното музикално риалити у нас, в което единствено гласът има значение - това е най-гледаният първи епизод на шоуто спрямо всички предишни сезони (All4+). Надпреварата сред треньорите и изключителните музикални осъществявания в неделя вечер бяха и безапелационният избор на 44% и от младите фенове (18-34 г.), както и от хората на възраст сред 18 и 49 години.

Истински възторг в Гласът на България провокира непредвидена поява на втория участник – Атанас Кателиев, който се приземи върху стола на новото попълнение в треньорския състав Михаела Филева. „ Ти си падна напряко на мястото! “, засмя се певицата и отстъпи мястото си на Атанас.

Младото момче впечатли треньорите както с ударното осъществяване на парче на Stevie Wonder, по този начин и с признанието, че работи като шлосер. Атанас избра да се състезава в тима на Графа, в който присъединяване си в шоуто продължи и 39-годишната Галина Красимирова от Сливен. Тя завоюва кастинга на мрачно с четири обърнати стола, запаметяващ се кавър на ария на Tina Turner и мощна персонална история.

Завладяващите житейски истории на гениите бяха неизменима част от старта на шестия сезон на музикалното шоу. Дъщерята на шоумена и тв водещ Иво Танев – Албена, изненада публиката с ексцентричен микс сред Havana на Camila Cabello и Trouble на Moby, и трогна феновете с признанието, че избира да се изяви на сцената на Гласът на България за на откри себе си след 7-годишна връзка и детство в сянката на татко си. Треньорите обаче не се трогнаха от осъществяването й, а Албена разяснява неуспеха си с несъразмерната си страст.

Още в първи епизод на шоуто Камелия завоюва за тима си по този начин чакания от нея реализатор в поп-фолк жанра. Появата на 23-годишния таксиметров водач Тодор Симеонов, който изля душата си в сръбски шлагер, накара и четиримата треньори да се извърнат. „ От три сезона очаквам поп-фолк! Ей, животе! Дайте чаша вино! “, възкликна Камелия при появяването на Тодор, който съумя да разчувства даже върлия рокаджия Иван Лечев.

С появяването на 23-годишния студент Сергей Вардеварян феновете станаха очевидци на същински концерт на сцената на Гласът на България. Изпълнението му бе високо оценено от Иван Лечев, то приключи с четири обърнати стола, а китаристът на ФСБ се качи на сцената и приглася с китарата си на младия гений.

Силен край на първи епизод на Гласът на България сложи 16-годишната Надежда от Пазарджик. „ Има Надежда за българската музика! “, възкликна Михаела Филева, откакто момичето свири на роял и направи личен прочит на класиката Wicked Games на Chris Isaak. Тийнейджърката, която за пръв път се изявява пред аудитория като реализатор и инструменталист, избра да продължи в шоуто в тима на Михаела.

От през днешния ден почитателите на Гласът на България могат да наблюдават всичко, което се случва в бекстейджа на шоуто, с помощта на извънредното видео наличие в рубриката Гласът зад кадър в уеб страницата http://glasat.btv.bg/ и във Фейсбук страницата на предаването.

Тази седмица новият V-Reporter и трети водещ на шоуто Елина Марковска ще предложения един от треньорите в занимателно предизвикателство, ще разпита Михаела Филева за първите й усещания от гениите и ще покаже страстите, които вълнуват участниците преди да се качат на сцената.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР