Най-евтиният апартамент е с начална тръжна цена от едва 12

...
Най-евтиният апартамент е с начална тръжна цена от едва 12
Коментари Харесай

НАП пусна апартаменти по 500 лв квадрата в Слънчев бряг

Най-евтиният апартамент е с начална тръжна цена от едвам 12 500 лв.. Тази сума няма да стигне, в случай че желаете да си купите гараж в някой огромен град. Площта на въпросното жилище е 21 кв. м, към него има и тераса от близо 6 квадрата. Жилището се намира на партера на затворен комплекс.

На тезгяха са и няколко жилища от 26 квадрата, за които Национална агенция за приходите желае по 15 000 лв.. Те се намират в същата постройка.

Пак там се продават и жилища от по 50 квадрата, за които наддаването стартира от 25 000 лв.. За толкоз може да се откри гараж или паркомясто в някой огромен град. Цената на гараж в столицата е двойно по-висока.

Имотите са препоръчани на търг с скрито наддаване, който ще се организира на 15 и 16 март. Предложенията за присъединяване в търга се подават от кандидат-купувачите до 10 март.

Ниската цена си има пояснение – постройката, в която се намират жилищата, е приключена, само че няма издадени Акт 15 и Акт 16. Ангажимент на притежателите на независимите обекти е снабдяването с тези документи, разясняват от Национална агенция за приходите. Дотогава парцелите ще бъдат захранвани с промишлени ток и вода.

Ако желаете да си купите подготвен за обитаване ваканционен апартамент в Слънчев бряг, обаче ще би трябвало да се бръкнете много по-надълбоко.

На тезгяха е комплициран едностаен апартамент в затворен комплекс. Площта на парцела е единствено 31 квадрата, само че първичната цена, от която стартира наддаването, е 60 000 лв..
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР