Най-евтините и най-скъпите бензиностанции в Обединеното кралство - с Morrisons

...
Най-евтините и най-скъпите бензиностанции в Обединеното кралство - с Morrisons
Коментари Харесай

Класирани са най-евтините и най-скъпите бензиностанции - включително Tesco, Shell и Morrisons

Най-евтините и най-скъпите бензиностанции в Обединеното кралство - с Morrisons е открито, че имат най-ниската цена за гориво.

Morrisons таксува приблизително 136,9 пенса за литър за бензин и 145,5 пенса за дизел в четвъртък, съгласно RAC Foundation. Но най-скъпият се оказа Shell, където коства приблизително 142,6 пенса за литър за бензин и 151,2 пенса за дизел.

Цифрите допускат, че зареждането на 55-литров фамилен бензинов автомобил нормално е с £3,14 по-евтино в Morrisons спрямо Shell. Бензиностанциите в супермаркетите остават най-евтините като цяло за зареждане, само че водачите се приканват да продължат да пазарят на най-хубавите цени.

Директорът на фондация RAC Стив Гудинг сподели пред осведомителна организация PA: „ Въпреки че тези данни демонстрират, че междинният супермаркет -Марковите горива са с най-високи цени, както може да се чака, водачите въпреки всичко ще бъдат по-добре да се посъветват да пазарят в близост, тъй като данните демонстрират също, че цените се въздействат от локалната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР