Най-епичното посрещане на Новата 2023 г. със скечовете на Краси

...
Най-епичното посрещане на Новата 2023 г. със скечовете на Краси
Коментари Харесай

Краси Радков, когото наричат „композитора на щастие“ 


Най-епичното посрещане на Новата 2023 година със скечовете на Краси Радков
Краси Радков ще забавлява гостите на най-епичното българско празненство за Нова година 2023 в Пунта Кана, Доминиканската република, и Лейк Женева в Уисконсин, Съединени американски щати. Актьорът, именуван от почитателите си „ композитора на благополучие “, има неповторимото качество да разсмива даже с най-тъжните си скечове.

Краси несъмнено е един от най-талантливите и най-обичани български комици.

Актьорът шоумен безспорно може да разсмее всеки, само че не това е най-важното качество, което има. Той съумява да покаже, че

смехът е ключът към триумфа
че най-мрачните мигове могат да бъдат преборени благодарение на светлината на усмивката.


Краси се ражда на 24 април 1971 година в неговата обичана и обхваната от Балкана Враца. Сред съучениците си той се откроява със мощно възприятие за комизъм, дарба да извлече нещо занимателно от всяка обстановка и предпочитание да радва близките. Първите стъпки, дали начало на бъдещата му сполучлива кариера, той реализира в театрална група „ ТЕМП “, която и до през днешния ден остава фабрика за гении.

По-късно става част от Сатиричния спектакъл „ Алеко Константинов “, където изиграва над 30 функции, с две от които е и номиниран за премия „ Аксеер “.

Краси Радков, който назовават „ композитора на благополучие “

Краси Радков е обичана фигура освен за хората от Северозапада, само че това, което го прави непосредствен за съгражданите му, е методът, по който показва своите корени.

С необикновено възприятие за самоирония и големи дози обич към родния край той съумява да сътвори изкуство. Северозападът за него е не просто мястото, на което е израснал,


той е извор на ентусиазъм
до ден-днешен и методът, по който той показва връзката си с него, е точно това, което го разграничава от всички негови сътрудници.

Краси пресъздава моменти от бита на своя роден край, в тях той влага доста обич и внимание, като по този метод освен съумява да се посмее с тях, само че и да покаже тази страна от всекидневието на своите съграждани. Комикът основава неповторима картина на носталгията с неповторимия си врачански акцент и със силата на страстите, които самичък изпитва. Вместо сълзи по миналото време обаче той рисува усмивки по лицата на хората, които са се доверили на неговото красиво възприятие на самоирония.

Краси Радков, който назовават „ композитора на благополучие “


Талантливият комедиант завоюва огромната премия в 10-тия юбилеен сезон на „ Като две капки вода “ и споделя страстите си след успеха „ Беше огромна страст и прекарване, само че и голям стрес. Образът на Слави Трифонов ми беше най-близко до сърцето и го усещам най-близко. Не мога да пея като него, само че му знам и диханията “, признава Краси Радков.

За най-трудния облик
„ Бяха два облика – на Емил Димитров и на Тодор Колев. И при двамата желаех да покажа страст и съвестност. През целия формат имаше облици, на които не трябваше да си разрешавам подигравка “, разкрива спечелилият.

„ Имитацията, в която пеех King Africa, беше с най-труден за носене грим. Маската беше характерна, защото ми се залепи съвсем цяла глава. Имаше лепене и събаряне на кожата. След него не ми остана лице. Чувствам се като стена или билборд, на който непрекъснато лепят афиши “, по този начин Краси разказа кой е съгласно него най-трудният за носене грим и костюм.


„ Ние сме експерти и наемници, които си правят работата. Подкрепа ми оказваха околните и фамилията. След тях и Евгени Димитров – той ми помагаше, защото аз нямам певчески качества. С него слушахме песните и репетирахме. Беше ми мъчно пеенето в този формат “, признава Краси.

Той е измежду участниците в първото в историята посрещане на Нова година за българите в Северна Америка, което ще бъде превърнато в героичен празник в две разнообразни страни. BG VOICE продължава традицията си от повече от 15 години да предлага най-хубавите празненства на 31 декември. Но тази година ще се състои в действителност впечатляващото – не инцидентно го назоваваме „ най-епичното BG празненство на планетата “.


Две разнообразни места ще предложат незабравими прекарвания с най-големите звезди на България в три празненство вечери. За първи път едни от най-големите звезди на България ще прелетят Океана, с цел да бъдат с българите, които ще се съберат, с цел да посрещнат новата година край слънчевите крайбрежия на Пунта Кана в Доминиканската република или на брега на езерото Женева в Уисконсин.

БГ войс

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР