Най-епичната война в естрадната гилдия - тази между Лили Иванова

...
Най-епичната война в естрадната гилдия - тази между Лили Иванова
Коментари Харесай

Митко Щерев пак захапа примата: Лили пее на плейбек!

Най-епичната война в естрадната колегия - тази сред Лили Иванова и композитора Митко Щерев, отново се възроди с нови сили. Отношенията сред маестрото и певицата напоследък бяха от малко малко естествени, въпреки двамата да не поддържат връзка директно и Щерев още да не позволява на звездата да пее неговите песни, основани за нея. След естоката война, която водеха сред 2009 и 2012 година, те бяха прекратили обидите, само че очевидно примирието е било кратковременно.



Митко Щерев отново захапа звездата

Преди броени дни композиторът още веднъж захапа своята врагиня №1 в обществените мрежи. Митко Щерев разкритикува Лили в послание към нейния управител Николай Недеков, който е най-приближеният й човек от няколко години насам. Под фотография от концерт от лятнота турне на примата във Facebook композиторът написа:

„ Да живее плейбекът! За страдание, доста българи заплащат, с цел да гледат и слушат концерти, множеството от които са на плейбек. А когато има плейбек, никой не схваща по кое време се пее онлайн и по кое време не "

Неслучайно Щерев избрал да адресира рецензиите си към персоналния помощник на Лили, защото той отговарял за цялата й преписка и позициониране в обществените мрежи и й предавал всички мнения буквално. Отговорът на мениджъра на примата към Митко Щерев не закъсня.

„ Вие, в случай че като музикант и композитор твърдите, че Лили Иванова пее на плейбек... доста сме я загазили в тая страна! Не може видни фигури в музиката да упрекват обществено артисти в явно освен неприемливи за сцената неща, само че в откровени неистини - Лили Иванова пее НА ЖИВО, за Ваше страдание или не. Лично за мен падате доста ниско в очите и на своите фенове с такива неоснователни обвинявания за Лили Иванова. Спрете със злобата и погледнете Света откъм положителното и позитивното, в случай че те към момента имат място някъде в дъното на душата Ви! Бъдете жив и здрав! “, написа Недеков, с цел да отбрани работодателката си.

„ Не желая да Ви обезверявам, само че Вие сте осмият й уредник и секретар. Очаквам скоро да чуя за деветия “, отвърна с подигравка Щерев.

Всеизвестен факт е, че Лили е извънредно придирчива към хората, които работят за нея, изключително тези в най-тясното й обграждане. Дълги години тя работеше с една и съща мениджърка, която даже се грижеше за финансите й. Петя бе до нея цяло десетилетие, само че през 2019 година примата мистериозно я уволни.



Лили Иванова с импресариото си Николай Недеков. Шуменецът от няколко години движи организационно всички концерти и участия на певицата

В разногласието сред Митко Щерев и импресариото на звезда №1 на българската сцена се включиха и десетки други консуматори на фейсбук, които скочиха да бранят Лили, добавя в. " Ретро ". Маестрото не устоя на залпа и просто напусна разногласието. Припомняме, че абсурдът сред певицата и композитора мина след излизането на автобиографичната книга на Лили преди време, а Митко Щерев не остана по никакъв начин удовлетворен от написаното по негов адрес. Двамата даже се съдеха поради публикация на Щерев в столичен вестник, в която я назова " лъжкиня " и я упрекна, че не познава нотите.



Уникална ретро фотография! 1974 година В положителното остаряло време, когато Лили Иванова и Митко Щерев работеха дружно и създаваха шлагер след шлагер. Двамата са в остра омраза към този момент от 15 години
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР