Най-емблематичният глас на българската поп музика ще бъде в Слънчев

...
Най-емблематичният глас на българската поп музика ще бъде в Слънчев
Коментари Харесай

За 6-а поредна година Васил Найденов ще изнесе бутиков концерт на плажа

Най-емблематичният глас на българската поп музика ще бъде в Слънчев бряг на 27 юли (четвъртък)

За шеста поредна година, Васил Найденов ще изнесе бутиков театър на морския бряг. Това ще се случи на 27 юли (четвъртък) от 22 часа. Най-обичаният български артист ще излезе на сцената на Bedroom Beach, с цел да извърши своите незабравими шлагери. Този негов концерт към този момент е традиция, а всички посетители знаят, че Васил има особено отношение към Слънчев бряг и приема изявата си като нещо доста особено.

Миналото лято още в самото начало на своя концерт, артистът не скри вълнението си, че още веднъж е на морския бряг: „ Господи от време на време желая да виждам единствено вас и морето, тъй като единствено с вас се усещам жив! Аз в действителност ви обичам, тъй като в това мъчно време сте пропътували стотици километри, с цел да пеете с мен...Защото остарялата обич наслойка не хваща. Обичайте се и вие, не изпускайте своя трен, не изпускайте любовта. Гонете я! Бъдете високо - струва си! Шоуто ще продължи близо 2 часа и ще включва най-големите шлагери на звездата.

Заедно с Васил Найденов на сцената ще бъдат и едни от най-талантливите български музиканти.

Поредицата концерти на български звезди ще продължи и на 10 август, когато за първи път в Слънчев бряг ще се изяви поп-певецът РУШИ.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР